Amortisör takozu mu?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan AYDKRD
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AYDKRD

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar direksiyon tam sağ ya da tam sol ayak frende değil seyir halinde ya da fark etmeden gıcırtı sesi geliyor.
Araç 10.000 de 🙂 yaylar soğuk pres..
Servis ile görüştüm aram iyi burda işlem yaparsak garanti dışı bırakırlar Namiştayn a bi git yay kuleden çıkmış olabilir üst takoz yeri tam oturmamış dediler..
Siz ne diyorsunuz? Yarın Namiştayna gidicem kısmetse de fikirler nedir?

Soğuk pres e neden başvurdun ki ?
Yaylarda metal yorgunlugu olusuyor zamanla sert bir cukurda yada sert bir donusde risk yarata bilir ?

Spor yay candir. Diger konuda bir bilgim yok

Eibach dan başka yay kullanmadım ama bu sefer orjinal yayları saklayıp coilover yaptıran başka bir arkadaşımın orjinal yaylara soğuk pres yaptım.
Deneme yanılma diyelim 🙂
Risk faktörü ısıtılan prese nazaran yok gibi tabii ki Allah korusun olmayacağı anlamına da gelmiyor.
Sonuçta herşeyin riski var spor yay da bile.
Sesi de buldum konu kapanabilir. Üst takoza tam oturmamış yay. 🙂

bence bunların yaydan olduğunu düşünmüyorum o gıcırtı park halinde bendede oluyor, kendi tahminlerime göre fren disk balatalardan geliyor. gerçekten rahatsız edici, mesala arabayı 2-3 gün binmiyim kesinlikle o gıcırtı oluyor. ama aktif olarak kullandığım zamanda aşınma olduğu için geçiyor.
ben wd-40 sıkma taraftarıyım. sıkınca geçiyor. yada bu jant temizleyiciler var, kalıntıları felan temizliyor oda ideal.
saygılar

bence bunların yaydan olduğunu düşünmüyorum o gıcırtı park halinde bendede oluyor, kendi tahminlerime göre fren disk balatalardan geliyor. gerçekten rahatsız edici, mesala arabayı 2-3 gün binmiyim kesinlikle o gıcırtı oluyor. ama aktif olarak kullandığım zamanda aşınma olduğu için geçiyor.
ben wd-40 sıkma taraftarıyım. sıkınca geçiyor. yada bu jant temizleyiciler var, kalıntıları felan temizliyor oda ideal.
saygılar
Yok benimki yay dan sonra oldu baktık. Takoz üst kısım tam oturmamış.

39,145Konu
763,892Mesajlar
21,926Kullanıcılar
BlacklockSon üye
Geri
Üst Alt