Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Altman: 'Massa çok daha güçlü bir dönüş yapacak'

YCO

Kayıtlı Üye
Katılım
26 Ağu 2009
Mesajlar
22,337
Yaş
36
Felipe Massa'nın özel doktoru Dino Altman, Brezilyalı pilotun sakatlığının tekrar etme riski nedeniyle Formula 1'e hızlı bir dönüş yapamayabileceği haberlerinin doğruyu yansıtmadığını söyledi.

Altman, Sao Paulo'dan Alman RTL televizyonuna verdiği demeçte, "Pistlere dönüşünden sonra, eskisinden bile daha güçlü olacak" diye konuştu.

28 yaşındaki Massa'nın bu sezon pistlere dönme ihtimali bulunmuyor ancak bazı haberlerde, Brezilyalı sürücünün 2010 sezonunun ilk yarışlarına da çıkamayacağı yönünde iddialar yer alıyor.

Altman, Massa'nın iyileşme sürecinin oldukça iyi geçtiğini belirterek, "Çok yakında, pistlere dönmek için fiziksel olarak hazırlıklara başlayacak" dedi.

Daha önce basında kendisine atfen, "Massa'nın çok yakında kokpite dönmeye çalışması ciddi risk taşıyor" açıklamasını yalanlayan Altman, "Ben bu tür yorumlar yapmadım" şeklinde konuştu.

TurkiyeF1.com
 
Geri
Üst Alt