Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

ALTEA XL 1.6 TDI STYLE fr tarzı arka tampon kaplaması

yakışmış,birde uç takarsan tamamdır sanırım

yorumunu katılıyorum cezmi abi. ama bi duşuncem var bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim. leon cupraların eksozlarınındaki uçtan istiyorum bundan bulabilirmiyiz aceba.
 
egzos ucu gerçekten daha da güzelleştirir. birde hassas bir konu biliyorum ama plakadaki TR bence yeterli.:)

yok haklısnız ama benim bu şekilde daha çok hoşuma gittiği için yapıştırdım beyaz TRyi. şimdi arayış içersindeyim. aracım euro5 olduğu için bir tane euro5 şilti alacam.
 
bu arada tampon altındaki parçayı kedi gözlerinden itibaren sağlı sollu boyarsan orta siyah kalırsa daha güzel olur bence benim garaja bakabilirsin
attachment.php
 
bu arada tampon altındaki parçayı kedi gözlerinden itibaren sağlı sollu boyarsan orta siyah kalırsa daha güzel olur bence benim garaja bakabilirsin
attachment.php


dimi aynı şeyi bende duşunuyorum ama boyama değilde daha ziyade beyaz kaplama yaptırmayı duşunuyorum beğenmezsem söker atarım hiç olmadık boyadınmı geri dönuşu yok. bir başka problemde kayadibinde arabayı alırken önder abiye sölemiştim önder abi bu arabanın arka tampon altı ile yan marşpiyerlerini beyaza boyattıralımmı diye önder abide hiç tavsiye etmem serhancım çok çabuk dökuluyor demişti bende o yuzden çekimser yaklaşıyorum.
 
havalar şimdi yağmurlu güneş açınca yapacağım.plaka sanırsam mühür yok.mühürsüz yakalarlarsa çok cezası varmış.hem bende çift egsoz+uçları da var.deneyelim bakalım nasıl olacak.
 
Geri
Üst Alt