Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Altea almayı düşünüyorum.

üstad

Kayıtlı Üye
Katılım
19 Tem 2015
Mesajlar
16
Yaş
37
Merhaba arkadaşlar. 2004 ibizami sattim. Seat altea düşünüyorum. 1.6 102 beygir performans yakıt beni üzer mi. Performans derken bariz bayılmaları kasdediyorum. Lpg li birkaç aday var.

Öneren veya fikir verebilecek alteacılara şimdiden teşekkür
 
Aynı motor leon lpg de uzun yol 20 kuruş sehir ici 25 kuruş yakıyorum performans yok hantal hiz meraklisi degilsen sorun yok hantal derken gitmıyormu gıdıyor tabi ama seri degil altea daha agır mi bilmıyorum leonla bir degerlendirmi bilmiyorum
 
Aynı Motor olan kasalarda altea 1350 kg Leon 1320 kg. İbiza daha hafifti ve 1.4 100 hp idi. Hemen hemen aynı izlenimleri veriyor sanırım.
 
Okadarda fark yoksa aynı degeri verir sanırım bizim burda lpg 2.15 falan yakıt bence az 20 25 kuruş bence gayet iyi yakıt uzmez seni ama almadan once yakınında varsa al sur gidişi falan seni tatmin eder mi oyle karar ver
 
Teşekkürler. Test ederek daha sağlıklı olacak.
 
Yani benim hoşuma gitmıyor gidişi cunkü :) ama goruntusune bayılıyorum :)hızli araba surmeyi sevmem ben de ama tek serit yolda araba sollamak icin dusunuyorum :) bir tur atma mumkunse bir gun arabayı rehın al ki tam ne oldugunu anla arabanın oyle bir kac tur atmakla anlasılmıyor :)
 
İbizayla çok plaka ezberledim :). Ama seattan diğer her açıdan memnun kaldım. Full stylance altea sunroof görüntüsü ve donanımı aşırı güzel. Bir de motorunda tereddüt etmesem düşünmeden alacağım. TDİ tsi seçenekler var onlarda keseme uymuyor yada altea XL kasasında karşıma çıkıyor.
[doublepost=1472673937,1472673840][/doublepost]Yok mu sesimizi duyan alteacı?
 
yanlış anlama zevk meselesi ama tipini beğenmiyorum. Birde araç yandan çok basık. Ama donanım 10 numara.
 
2. Eli de cok yavaş sanırım alteanın alma bence :) ibizayı sattın ıbızada model yukselt
 
Tereddütler vardı. Sanki vazgeçtim artık. Şansı zorlamanın bir anlamı yok. Sırf donanım için daha sonra üzülmeye gerek yok.
 
Geri
Üst Alt