Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Airbag ışığı

cmi87

Kayıtlı Üye
Katılım
1 Eyl 2009
Mesajlar
701
Yaş
36
Öncelikle yurtdışından yeni döndüm ve araba yaklaşık 5 güb boyunca hiç çalışmadı.Neyse dün arabayı çalıştırayım dedim fakat marş basmadı ben de doğuş oto'nun mobil aracını çağırdım neyse sorunu hallettik fakat dün akşam arabayı park etmeden hemen önce airbag ışığı yandı.Servise bugün götürücem fakat muhtemel problem ne olabilir acaba??
 
koltuklarla fazla oynadıysan kablo kesmiş yada soket çıkmış olabilir..çok airbag olunca derdide çok oluyor..muhtemelen koltuk altı soketi çıkmıştır..
 
gercekten bes gun çalışmayan bır araba bes gun sonra nıye mars basmaz anlamıyorum ayın 20 sı ıle 29 arası arabayı hıc çalıştırmadım hatta kar yagdı don yaptı yıne çalıştırmadım 29 cuma aksamı aracın kapısını acıp marsa bastıgımda tek seferde çalıştı

aırbag ısıgının onemlı bırsey olacagını dusunmuyorum buyuk ıhtımal bır soket gevsemıs yada cıkmıs olabılır servıse bır baktır
 
usta valla bizim golfe de olmuştu benzer durum, koltugun altındaki airbag sensörü arızalanmıştı. Servisteki adam kronik demişti yenisi aldık sonra sensörün.

yolcu koltugundaydı bizim arıza. eğer ani bir şekilde koltugu ileri geri yaptysan veya üstüne aniden ağır bişey koyduysan bu arızayı yaşamış olabilirsin. servisteki adam öyle demişti bana.
 
Teşekkür ederim içim rahatladı soket'te bir problem olmuş olabilir fakat koltuklara fazla bir yük binmedi veya ani hareket ettirmedim ama servis şart sağolun :)
 
Kuvvetle muhtemel geçici arıza kaydı yapmıştır Cüneyt. Akü boşalmış büyük olasılıkla hafızaya kaydetmiştir.
 
Kuvvetle muhtemel geçici arıza kaydı yapmıştır Cüneyt. Akü boşalmış büyük olasılıkla hafızaya kaydetmiştir.

sağol abim bi gideyim ben o zaman bu arada abim görüşemedik uzun zamandır özledim seni nerelerdesin abim :(
 
abi akü bittiğinde eger baska aractan paralel güç alırsan arıza lambası ve airbag lambası yanabiliyor. aynı sorunu tesisat baglatırken bende yasadım nedense akü bosalmıs baska aractan paralel güç aldık ve airbag lambası yandı. servise ugradım bilgisayarla arızayı sildiler bi problem kalmadı
 
yavru sönerse zaten sallama..
velakin ya söylendiği gibi koltuğun altındaki soketlerden vs.'dir ya da air makarasıdır direksiyondaki..şu zamana kadar bi ses de duymadığına göre o da değil.. :) :)
 
Geri
Üst Alt