Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

ADRENALİN-Potenza

Tarık bence sen arabayı farkında olmasanda jant ve yayı takınca daha fazla zorlamaya başlamışsın ve o yüzden sana öyle geliyor, yoksa söylediğin gibi birşey olmasına imkan yok, daha geniş tabanlı lastik ve yay takınca en dandik lastiği bile kullansan dünyalar kadar farkediyor.

hakan öncelikle uzun zaman sonra senı görmek güzel kardesım:):) walla cok zorladıgımıda dusunmuorum ama bılmıorumda ama uygun genıs bı zamanda uygun bı yerde denıycem hıc olmadı ılk gorusmemızde bır test surusune cıkarız senlee paşam;)
 
babamda aracına anderalin takmıştı memnun degilim demişti ama nedenini bilmiyorum. benimde yeni jant ve lastigim geldi potenza 225*40*18 inşallah memnun eder beni :)
 
inşallah memnun kalırsın...ilk fırsatta detaylı test yaptıktan sonra biraz daha kullanıp değiştirmeyi düşünüyorum...
 
takmak için can atıyorum zaten ama malum hava şartları :) kar lastiklerim takılı şuanda ancak havalar açtığında :(
 
ben 2.el olarak aldım jant ve lastik olarak ikisi bir :) yarısında daha lastik
 
aslında şu bir gerçek bu lastikler biraz salma yapıyor mesela e5 ten tuzcuoğlu köprüsüne bağlanan virajda hafif kontra verince dışa doğru kaydırıyor ama zorlamaktanmı bilmem yoksa düzyolda bişey hissetmedim
 
aslında şu bir gerçek bu lastikler biraz salma yapıyor mesela e5 ten tuzcuoğlu köprüsüne bağlanan virajda hafif kontra verince dışa doğru kaydırıyor ama zorlamaktanmı bilmem yoksa düzyolda bişey hissetmedim

yılmaz abi bunu 5 liklerle mi yaptı ? bide hava soguk lastikler sert zaten tutunma etkileyebilir ama ne olursa olsun michelin veya başka bir marka aynı yerde yol tutuyorsa lastiklerimiz iyi yol tutmuyor demekki :)
 
bide hava soguk lastikler sert zaten tutunma etkileyebilir ama ne olursa olsun michelin veya başka bir marka aynı yerde yol tutuyorsa lastiklerimiz iyi yol tutmuyor demekki :)

+1, Yılmaz abi..
velakin bence bi lastik ne kadar iyi olursa olsun ömrü 1-1.5 yıl max. sonrasında performansı bariz düşüyo..
 
Geri
Üst Alt