Act ile ilgili ikinci sorum

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan emreee86
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

emreee86

Kayıtlı Üye
hayırlı akşamlar. Bundan önce uzun yolda giderken iki silindir aktif diye ekranda görebiliyordum ama şimdi göremiyorum neden acaba ? Kazasız belasız hayırlı günlere cümleten.

hayırlı akşamlar. Bundan önce uzun yolda giderken iki silindir aktif diye ekranda görebiliyordum ama şimdi göremiyorum neden acaba ? Kazasız belasız hayırlı günlere cümleten.

Ekrandaki ayarlardan gösterge ayarına girip oradaki uyarılar kısmından ACT uyarısının aktif olup olmadığını kontrol edin. Büyük ihtimalle oradaki uyarından kapanmıştır.

Ekrandaki ayarlardan gösterge ayarına girip oradaki uyarılar kısmından ACT uyarısının aktif olup olmadığını kontrol edin. Büyük ihtimalle oradaki uyarından kapanmıştır.

Ekran dediğin yer göstergenin oradaki ekrandan bahsediyorsun değil mi abi ? Kusura bakma gerçekten bu konularda çok bilgisizim. Su yağ doldu r binenlerdenim bende.hayırlı akşamlar

Evet tam olarak burası. Aşağıya doğru indiğinizde yanında tik olmayan başka bir ayar var mı acaba ACT ile ilgili. Tüm uyarılar orada bulunuyor çünkü.

Tik olmayan tek yer eko önerileri olan yerdi. Diğerleri tikli

39,145Konu
763,892Mesajlar
21,926Kullanıcılar
BlacklockSon üye
Geri
Üst Alt