Acil yardım arac hata verdi

ibizzzza1.0

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar İstanbul'a geldim ve lambalarda durdum start stop devreye girdi arac stop etti 1 dakika kadar durduktan sonra arac çalıştı ve ekranda hata verdi motor kaputu açık gözüktü daha sonra soğutucu sıvıyı kontrol edin yazdı daha sonra aracı p konumuna getirin ve aracı terk edin yazdı hemen p konumuna getirdim stop ettim tekrar Kontagi açtım arıza yoktu soğutucu sıvı normal seviyede ve simdi kapı kilitleri art arda kilitliyor. Yoldayım ve bu saatte servis bulamam şimdilik arıza Yok ne yapabilirim ???

Bu mesaj SCW - SeatClubWorld mobil uygulaması ile gönderilmiştir.

Bu tip şeyler araç beyni yada elektrik aksamı sorunları nedeniyle olabiliyor aracı kontaktan kapatın aracı kilitleyin ortalama 5 dakika bekleyin tekrar aracı tüm akü harcayan elemanları kapatıp tekrar marş basın bu aşamada yapılabilecek çok bişey yok gibi görünüyor

Acaba kapı vs. mi açık sandı. sen p'e almadan kendisi otomatik stop etti mi ?
sıkışık trafikte ben hep manuel olarak kullanıyorum dsg'i. acaba dsg ısındı ondan mı sapıttı. dsg ile sürekli düşük hızda gidip dur kalk yapmak tehlikeli diyorlar.

"simdi kapı kilitleri art arda kilitliyor" ile anlatmak istediğini anlamadım.

imkan varsa bir yarım saat en az bekleyin, araba bir soğusun.

Acaba kapı vs. mi açık sandı. sen p'e almadan kendisi otomatik stop etti mi ?
sıkışık trafikte ben hep manuel olarak kullanıyorum dsg'i. acaba dsg ısındı ondan mı sapıttı. dsg ile sürekli düşük hızda gidip dur kalk yapmak tehlikeli diyorlar.

"simdi kapı kilitleri art arda kilitliyor" ile anlatmak istediğini anlamadım.

imkan varsa bir yarım saat en az bekleyin, araba bir soğusun.

Araba kalkarken otomatikkapi kilitleniyor ya onu 5 saniyede 3-4 kere yapıyor . Tık tık tık kapı kilitlemeye çalışıyor. Çevre yolundaydım trafik yoktu. Ve start stop var zaten normal durunca stop ediyor onu yaptı

akü kutup başını cıkarın elektriği kesin tekrar verin...beyin karışmış gibi sanki..denemekte fayda var...

Duzeldi 1 saat bekledim çalıştırdım sıkıntı Yok ama arac daha 1000 km de can sıkıcı seyler bayram sonrası servise bırakicam .

gerek yok bence boşa vakit kaybı...baktık diye fuzulı masrafta almasınlar...akü kutup başını sökün bi ara tazeleyin resetlenmiş gibi düşünün...cep telefonları da takılı kalınca aç kapa yapmıyormuyuz 🙂 bence bi sorun yok

39,131Konu
763,857Mesajlar
21,890Kullanıcılar
AlierkanSon üye
Geri
Üst Alt