Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Acil yardımmm!!

Şeker Adam

Kayıtlı Üye
Katılım
26 Ağu 2009
Mesajlar
4,434
ARAKDASLAR BI 35MM BIDE 50 MM YAY BULDUM 35 MM OLAN VOGLANT IYI MARKA BENIM JANTLAR 18 OLDUGU ICINDE TAM KIVAMINDA OLABILIR.FAKAT BI TANEDE COIL EX DIE BI MARKA BULDUM ODA 50 MM FIYATIDA UYGUN IKI YAYINDA.AMA TEK SIKINTIM 18 JANTTAN DOLAYI NASIL BI SIKINTI OLUR 50 MM DE.NORMAL YAYLAR ILE ARABAYA 5 KISI BINSE BILE HIC BI SURTME FALAN YOK.SADECE NORMALDE LASTIKLERI TAM TUR YAPINCA IÇ DAVLUMBAZA DEIGIYO EN ICTE KIDEMIR YERE.YAYLARI TAKINCA ETKISI OLUCAGINI SANMIYORUM SADECE ALCAKCAK AMA ARAC??http://www.sahibinden.com/coil-ex_y...a_ibiza_-10WQQaXQQ20469849WQQpXQQdisplayitem?


http://www.sahibinden.com/cok_acill...vogtland-01WQQaXQQ18773585WQQpXQQdisplayitem?

YARDIM BEKLIYORUM.
 
.

daha öz bi türkçe vede küçük harfle yazmanı hatırlatmak istiyorum şeker zira dekoder bağlayacam :D :D :D
 
şeker nasıl bi türkçe bu :D fakat sadece ama çünkü :D
 
-5 olm direk...ardanın arabadan biliyorum 3,5 var onda işte...arkasından giderken bildiğin götü havadaydı arabanın...yapmışken 5 yap tam olsun...beni bliyosun işte 3,5 kesmezzzz ;)
 
İbiza ile leon arasında gerek 3,5cm gerek 5 cm de bir fark muhakkak olucaktır aman dikkat ama ben 3,5 derim kullandımda sıkıntı yok 5 cm i bilemem
 
sunlarla bı ırtıbata gecıyımde laıyım ya su 50 mm olanı veya sızın tavsıeyız varmı?

---------- Post added at 16:10 ---------- Previous post was at 16:09 ----------

şeker nasıl bi türkçe bu :D fakat sadece ama çünkü :D


benı okutan butun hocalrın....

---------- Post added at 16:11 ---------- Previous post was at 16:10 ----------

bıde bu coıl ex yay nasıldır bılen varmı alınırmı 180 e
 
Geri
Üst Alt