Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

acık hava fıltresi yorumlarınız..

SİMON

Kayıtlı Üye
Katılım
7 Eyl 2009
Mesajlar
3,402
bugun ataturk oto sanayıde bıraz turladım araca acık hava fıltesı uygalasam mı dıye dusundumde
kullanan arkadaslar yorumlarını buraya yazabılırmı
ıyı yada kotu yonleri....
ve fıltrenın ucunu ızgaraya yakın bır yeremı koydunuz yoksa tampondan bı delıkmı actınız....
 
vala bende var ama üstünü kapattım çok ses yapıyor belli süre sonra kafa patlıyor
 
pekı aracın gucunde bır degısıklık varmı?
bu ses olayı her markada aynımı...
 
abi aracın yeni leonsa hava filtresinin kapağını cıkart. çok tatlı bi ses cıkıyor hem dikkat cekici hemde kafa patlatmıyor.be suan öyle kullanıyorum herkes hava filtresi var sanıyor. Bu sekilde masrafta cıkmamıs olur
 
2008 model leon eray ama benım ıstegım kafa patlatmayan tok bı ses..:)
bu yaptıgının araca bır zararı yokmu..
 
aracın gucunde degısıklık degılde gaz tepkımesınde degısıklere daha hızlı tepkı verdıgı bır gercek .... ama senın aracta dırek Cai veya short ram tarzı bırseyler uygulansa daha verım alınır gıbıme gelıyor hks aem gıbı marklar turbolu araclarda yararı oldugu bılınen bırseydır tamponu delıcegıne ıyıce ızgara veya soguk hava nerden gelıyorsa oraya kadar krom veya soguk havayı sıcaga cekmıcek bır borulamalarla baya ıyı ses bırazcıkta ucundan verım alabılırsın sahsen en son doukanda vardı soktu kendısıde soyledı tepkımedekı farkı ...:)
 
Şemunum araca soğuk hava filtresi uygularsan, güçte seste elde edebilirsin. Aracına Uygun Cai kiti bak yada universallerden uydurarak yaptır biyerde. Tabi CAI nın olayı filtreyi borular yardımıyla soğuk hava emeceği bir yere çıkartmak. Kutu içi performans filtrenin pek bi etkisi olmaz, kapağı açık bırakıp kullanırsanda ses duyarsın ama araban çekişten düşer, motorun bütün sıcağını içine çeker..
 
2008 model leon eray ama benım ıstegım kafa patlatmayan tok bı ses..:)
bu yaptıgının araca bır zararı yokmu..

Abi çok tok bi ses cıkıyor. Ustayla konustum ben bi zararı olmayacagını söyledi. İstersen bi dene 4 civata tutuyor zaten kapağı ac bi sesi duy aracın cekişine bi bak eger begenmezsen geri kapatırsın bi kaç dakikanı alacak bi işlem. Ben ve cevremdeki herkes aracın bu şekildeki sesini çok begeniyor. Sonucu bana da bildir ama abi merak ederim begenip begenmediğini :)
 
hakan sanırım senın aracta vardı CAI?? sanayıde aracıma uygun onerebılecegınız bır yer varmı...

---------- Post added at 17:06 ---------- Previous post was at 17:04 ----------

bu arada doukan aracı satacagı ıcınmı soktu?
 
şemun alahısen aracın cupra abicim ne fitresi ne sesi ne gücü zaten deli gidiyor araç ne yapıcan filtreyi falan ha illa hava filtreli ara kullanayım diyorsan vereyim sana benim aracı :D
 
Geri
Üst Alt