Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

"Abu Dabi'de dönebilirim"..

YCO

Kayıtlı Üye
Katılım
26 Ağu 2009
Mesajlar
22,337
Yaş
36
Felipe Massa, sezonun son yarışı olan Abu Dabi'de pistlere dönmesinin ihtimal dahilinde olduğunu belirtti.

Dün Ferrari'nin Maranello'daki fabrikasına gelen Brezilyalı pilot, fiziksel egzersizlerin yanı sıra teknik program üzerinde de çalışmalarına başladı.

Massa'nın simulatörle testler yapması, ardından da, GP2 lastikleri takılı F2007 aracıyla test sürüşlerine çıkması bekleniyor.

Gazzetta dello Sport'a konuşan Massa, gelecek hafta sonunda Brezilya'daki yarışa yetişmesinin mümkün olmadığını ancak Kasım ayındaki final mücadelesinde yer almasının mümkün olabileceğini ifade etti.

Abu Dabi GP'den çok kısa bir süre önce durumunun netlik kazanacağını kaydeden Massa, "Ayrıca FIA'nın onayına da ihtiyacımız olacak. (F2007 ile yapacağım) testlere bağlı" dedi.

Massa, "Nasıl sürüş yapılacağını gayet iyi hatırlıyorum. Benim şu anki beklentim iyi tur zamanı yapmak değil, tekrar piste çıkmak" diye konuştu.

Macaristan GP'deki kazanın ardından kendine gelerek iyileşmesinden dolayı çok şanslı olduğunu söyleyen Massa, "Kazanın sonuçları çok daha ciddi olabilirdi. Hiç şüphe yok ki çok şanslıydım. TV'den kazayı ve sonrasında gözüm yaralı halde kendi görüntülerimi tekrar tekrar izledim. Şoke edici bir durum. Fakat o sırada bilinçsizdim ve hiçbir şey hissetmiyordum" dedi.

Fernando Alonso ile gelecek sezon birlikte yarışacak olmaktan da mutluluk duyacağını kaydeden Massa, "Gerçekten iyi bir pilot. İyi bir çift olacağız. Umarım yarışları onun önünde tamamlarım" ifadelerini kullandı.

TurkiyeF1.com
 
Geri
Üst Alt