Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

ABD'de 94 banka kapandı

bu arada Faruk abim bugün bu konuyu hiç konuşmadık şimdi aklıma geldi.. :S :S

Konuyu konuştuk ama üstünden es geçtik sanki sizlerle, ama Cezmi Abiler tarafında epeyce bir konuştuk. İlgilenenlar banka hesaplarını hisse senedi alım satımı yapacak şekilde yatırım hesabına dönüştürecek ve internet bankacılığı üzerinden işlem yapabilecek hale gelecek Yiğit.

İlgilenen herkes vadesiz hesabını bu hale getirip gözüne kestirdiği ilerisi sağlam ve geleceği parlak sektörlerden firmaların grafiğini iyice incelesin. Bunun için Hürriyet ana sayfada imkb butonundan ilgili sayfaya ulaşabilir ve merak ettiği firmanın teknik analizinden istediği sürelere dair grafiği inceleyebilir. Gelen sağlam tiyolarda bu işleme açık herkesle zevkle ve keyifle haberleşirim. Şu anda sağlam bir tiyo var ama epeyce yükseldi değeri, başlangıç için fena olmayabilir ama geleceği yre epeyce yaklaştı sayılır.

Krizin kendini toparlamaya başladığı şu günlerde daha fazla geç kalmayın arkadaşlar. Bir çok firma grafiğini tüm zamanlara göre en yükseklere çekmeye başladı bile. Bu iş kısa zamanda değil uzun zamanda çok daha istikrar sağlayacaktır. Kısa süreli kazanılan paralardan mutlu olmayın, kaybettiğinize de üzülmeyin. Satılmayan her hisse kar etmiş yada zarar etmiş sayılmaz. Bu iş en az 3 yıl süre sonra kullanacağınız paralarla yapılmalı ve değeri düşenlerden sürekli alım yapılarak maliyet güncele yakın tutulmalı.
 
baba parası olsa nolacak ki? ilerde durumum müsait olacak ve kızım benden isteyecek yok kesinlikle almam kazan paranla al mı diyecem? Elbette alması için yardımcı olacam yada yol gösterecem bildiğim kadarı ile. Hangi birimiz annemiz yada babamızdan nasihat almıyor ki? Bir nasihat bin altından daha önemlidir.
 
o zaman biraz zor abi benim mesela biraz kar etmem vs..
kenara hiç dokunmayacağım büyük bi para koyamam çünkü..
 
Geri
Üst Alt