Abanta gıdıcem gıdıs gelıs 600 km olur...Aracım 2011 Seat Ibıza SC 1.2 TSI 105 HP DSG

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan SEATSC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

SEATSC

Kayıtlı Üye
Merhaba Arkadaslar ;

Abanta gıdıp gelıcem ıs ıcın arkadaslar , depo 45'lık bıldıgınız gıbı..su an aracım 2. Ayında ve 1.200 km'de..sehır ıcınde full depo 400 KM gıdıyorum sımdılık....Sızce bı depo abanta gıder gelır mıyım ? 🙂🙂🙂 ( Ist-abant yaklasık 280. Kmdır ) yorumlarınızı ve sonrasdında kısmetse gıdıp geldıkten sonra elde ettıgım sonucu paylasacagım , herkese sevgıler ve kazasız belasız surusler dılerım...

bence bir depoyla en az 700 km gidebilmeniz gerekir. tabi bu sizin kullanım şartlarınızada bağlı 😱key:
herşeyden önce kazasız belasız sağ salim gidip gelmeniz önemli. keyifli yolculuklar...

sakin ve cuise controlla olabilir bence

ben geçen yaz kocaeli-trabzon (962km) bir depoyla gitmiştim 😎 ordan yola çıkarak bu tahminde bulundum 😀

90 km hızı geçmezsen emin ol 800-900 km gider bi depo ama dayanabilirsen. benim ev iş arası 6 km 7-8 tane ışık var motor soğuk dur-kalk 9 lt felan yakıyor ama dün gece yol boştu tın tın geldim ortalamam 6.9 lt oldu.araba hoş güsel seri ama basmaya dur-kalka gelmiyor.

700 km gidebilmek imkansız gibi geliyor bana

Banada...dıreksıyondakı ben olunca daha da bı ımkansız gıbı 🙂 Ancak su var normal sartlarda arabamın yakısı zamanla daha fazla duzelecek ve sehır ıcı ortalama 500 km beklıyorum , Sızın aracın deposu da 45 mı ? Ve sız bır depo sehır ıcı kac km gıdıyorsunuz ortalama ?sehır dısı hız sabıtleyerek ( arkadaslarında soyledıgı gıbı ) sankı 600-650 olacak gıbı gelıyor bana , deneyıp gorecegız artık... 700 km yaparsamda eger mucıze olur dıyorum 🙂🙂🙂

Banada...dıreksıyondakı ben olunca daha da bı ımkansız gıbı 🙂 Ancak su var normal sartlarda arabamın yakısı zamanla daha fazla duzelecek ve sehır ıcı ortalama 500 km beklıyorum , Sızın aracın deposu da 45 mı ? Ve sız bır depo sehır ıcı kac km gıdıyorsunuz ortalama ?sehır dısı hız sabıtleyerek ( arkadaslarında soyledıgı gıbı ) sankı 600-650 olacak gıbı gelıyor bana , deneyıp gorecegız artık... 700 km yaparsamda eger mucıze olur dıyorum 🙂🙂🙂

benimde 45 lt ve 450 km yapıyorum şehiriçi

Serhat, kac km hizla gidecegini yazmamissin? 🙂
Ayrica Leon sahibi arkadaslar kendi depolarinin 55 lt oldugunu Ibiza'nin 45 oldugunu bazen unutup ona gore yorum yapabiliyorlar. Bu 10 lt uzun yolda150-200 arasi bir km ye denk gelir 😉

Bence 90 km hizla 45 lt nin 42 sini harcayacagini dusunursek 700 km yapabilirsin. 120 civarinda da 580-600 gibi birşey olur. DSG sanzimanda da D kullanılmalı, S veya manuel de biraz farkeder.
Bu arada uzun yola cikiyorsan yedegi de doldurabilirsin.Ben denemedim ama once yedekten benzin aldigini soyluyor arkadaslar.

39,125Konu
763,840Mesajlar
21,882Kullanıcılar
Geri
Üst Alt