Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Aşırı Hıza Rekor Ceza..

cckoc

Kayıtlı Üye
Katılım
15 Eki 2009
Mesajlar
1,121
Yaş
35
Aşırı hıza rekor ceza



İsviçre'de bir mahkeme, aracıyla trafikte sürat yapan bir milyonerin 290 bin dolar ceza ödemesine hükmetti.

İsviçre'nin doğusundaki St. Gallen'de davaya bakan mahkeme hakimleri, rekor cezayı, milyonerin tahmini 20 milyon dolardan fazla servetinin bulunmasına dayanarak verdi.

Mahkemenin internet sitesinde yayımlanan açıklamada, sürücünün, saatte 80 kilometre olan limiti 57 kilometre aştığı belirtildi.

Kimliği açıklanmayan milyoner sürücünün temyiz hakkının bulunduğu bildirildi.



Zürih'de yayımlanan Blick gazetesi de bu cezanın, daha önce 107 bin dolar olan rekor cezanın iki katından fazla olduğuna dikkati çekti.

Hurriyet.com.tr den alıntıdır.


Bizde kaç liraydı acaba:)
 
Adam salak mı gitsin dava açsın. O ne öyle zengin olan daha çok mu ceza ödeyecek?
 
ne begencem kardeşim o ne öyle. Valla adama ulaşırım tanıdık avukat arkadaşlarım var birisini ayarlarım gitsin hakkını arasın :D
 
ne begencem kardeşim o ne öyle. Valla adama ulaşırım tanıdık avukat arkadaşlarım var birisini ayarlarım gitsin hakkını arasın :D

tamam canım kardeşim sen öyle yaparsın.:) Adamlara da helal olsun yani, artık hangi memur yazdıysa... iyi zengin adam sürdürmemiş memuru:)
 
işte bu. !!

adaletle eşitliğin farkına çok güzel bi örnek..
bence cezalar vs. her şey bu denklemde olmalı..
 
ben bunun doğru olduğuna pek inanmıyorum.Çünkü İsviçrede trafik cezaları inanılmaz fiyatlarda.Bir arkadaşım 30 la gitmesi gereken yerde 40-50 gibi bir hızla yakalanmış , 1 sene ehliyeti alınmış ve Türk parasına göre 6000 TL ceza ödemişti.Muhtemelen bu adamın daha önceden de cezaları vardır.Çünkü her yeni cezada katlanıyor ödenen tutar.bence ekonomik durumuna göre verilmemiştir bu ceza
 
Geri
Üst Alt