aynen banada bi huzursuzluk verio hele arada bir alteaya oturduğumda çok zorlanıyorum sanki çarpışan otodaymışım gibi gelio 🙂 ama ablama öğretmek için her gün mecburen biniyorum ve ablam onu dolmuş olarak kullanıcağından yakıtı önemli otomatikte d ilemi ilerlemek gerekli?kuruş hesabını bilmem ama bendeki jazz gayette şehir içi agresif olmayan bir kullanımda 7,2-7,5 litre agresif kullanımda ise "7 speed mode fantezi" 8,5-9 lt yakıyo yakıt tüketimini hiç tam ekonomik denemedim ama belki çok kasarsam 7lt altına inebilir ama zaten o arabayı kullanırken bi huzursuz oluyorum ondan hiçte denemedim yani 😀😀
sürekli kısa mesafe ve soğuk motor etkeni yoksa 1-2L fazla yakıyo o zaman..
bakımlarında bi sıkıntı yok herhalde.. 🙂
bu hafta içi topyekün bi bakıma girecek tavsiyelerinizi alabilirsem çok memnun kalıcam teşekkürler bu arada hepinize...Normalde Jazz, tüketim konusunda gayet tutumlu bir araç.
Büyük ihtimal araca yeni olduğunuz için tüketiminiz bu kadar yüksek. Araca alışınca mutlaka düşecektir. Bir de bujilerden dolayı tüketim artıyo olabilir. Bujileri değiştirmekte fayda var.
bu hafta içi topyekün bi bakıma girecek tavsiyelerinizi alabilirsem çok memnun kalıcam teşekkürler bu arada hepinize...