Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

6000 de devir kesiyor çözüm

Varol abı 6500 orjınal kesıcıın ,benım yazılım sadece 300rpm degıstı benımkı 6800 de kesıcıye gıryodu ama zaten orjınal egzantırıklerle 7000 de donsen guc egrın b yerden sonra dusucegı ıcın bos donersın.Yazılım konusunda yardımcı olur ıstanbula geldıgınde.Benım eskı arabanın dynosu
Not: pasoglu dogrudan 1,4 ıle carpıyor 1,36 ıle carpımla 118bg cıkıyor,yanı 13bg kazanım soz konusu Cai,yazılım ve son susturucu degısımı ıle

1.34.. :)
 
fazla dewir çewirmeyle şanzıman kırılmazda pistonlar için aynı şeyi söyleyemem ... şanzımana ancak şöle zarar werilebilir yüksek dewirden sert we hızlı wites değişimlerinde senkromeçlere zarar werebiliyosun , benim eski aracımda ( renault 9 Fairway ) 7000 rpm lerde wites değiştiriyodum ama zamanla 2. wites senkromeçleri aşındı araba 2. witeste witesten atıyodu elinle wites kolunu tutmak gerekiyodu sürekli ;)
 
şanzımanlar tork parametrelidir... devirle alakaları sadece oran anlamındadır ;)
 
Kesiciye girdiğinde Type-r lardaraki gibi kesici sesi almamız mümkünmü peki ? Yine 6500 de girsin ama o sesi duyalım hani... Varmıdır bi yolu ?
 
Vw de devır kesıcı benzını kesme esasına dayanarak calısır o yuzden o sesı alamazsın,devır kesıcıde kaldın mı araban kafayı eger b anda b sessızlık hakım olur o yuzden :)
 
Vw de devır kesıcı benzını kesme esasına dayanarak calısır o yuzden o sesı alamazsın,devır kesıcıde kaldın mı araban kafayı eger b anda b sessızlık hakım olur o yuzden :)

2 türlü de benzini kesmiyo mu zaten yavru..
bence biri max. devire ulaşıp devir uygun bi yere düşene kadar benzini kesiyo diğeri, kesik kesik veriyo benzini..
 
hani tam bilmem , google dada yazmıyo ama honda we peugeotlar dewir kesme esnasında max dewire gelince ateşlemeyi kesiyolar ....
 
Geri
Üst Alt