metin abı tüm arkadaslarımıza ince detaya kadar acıklama yap bana gelınce kırmızı kablomu 😀 😀iphone kırmızı kablo 🙂
kırmızı kablo ve iphone olmadan video izlenmiyor diye biliyorum.orjınal kablosu var servisde.ayrıca arac hareketden sonra video izleme olayını beyinden kodlaman gerekecek.başka türlü izleyemezsinmetin abı tüm arkadaslarımıza ince detaya kadar acıklama yap bana gelınce kırmızı kablomu 😀 😀
kırmızı kablo ve iphone olmadan video izlenmiyor diye biliyorum.orjınal kablosu var servisde.ayrıca arac hareketden sonra video izleme olayını beyinden kodlaman gerekecek.başka türlü izleyemezsin
usbden video olmuyor sanırım...iphone ipod video player olmadan yürütemezsiniz...yani video player görevini üstlenecek.bunun için ipod için kablo mevcut seat da 150 lira civarı.sonra da hareket halinde video izlemek içinde gizli ozelliklerden aktif ediyorsunuzMetin abi bu gizli özellikleri açtırdığımız da ekran ile ilgilide bir şeyler yapılabiliyor mu acaba ? Gerçekten o kadar büyük ekran varken video da izlensin istiyor insan haliyle 🙂
usbden video olmuyor sanırım...iphone ipod video player olmadan yürütemezsiniz...yani video player görevini üstlenecek.bunun için ipod için kablo mevcut seat da 150 lira civarı.sonra da hareket halinde video izlemek içinde gizli ozelliklerden aktif ediyorsunuz
bizim ibizalarda olurmu ki kardeşim? hadi aldık diyelim nereye takılacak kablo? Önde bir usb girişi var ama bilmiyorumDesene abi bizim ekranlara 200 tl sıkışmış 🙂 Eyvallah sağ olasın bilgilerin için..
bizim ibizalarda olurmu ki kardeşim? hadi aldık diyelim nereye takılacak kablo? Önde bir usb girişi var ama bilmiyorum