4 çeker

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan kfy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

heh şimdi sıra debitte..

sanırım sen askere gitmedin ve ben zimmet yazınca google amcaya sordun hmn 🙂 askerde yerini değiştireceğin herşey için sorumlusu senin adına bi senet düzenler ve buna zimmet derler 🙂 tabi bu görüntü icabıdır aslında zimmetine aldığın eşyayı çaldırmadığın sürece zimmetine aldığın şeyin bütün sorumluluğu o eşyadan sorumlu olan rütbeli kişiye aittir 🙂

abi sen yanlış anlamışın durumu..zimmetle ilgili bi sıkıntım yok.. 😀 😀 😀

Debit ingilizcesi yawru 😀

senin işlemci takıldı yine.. 😀 😀
hadi benden olsun..

debit
(i)., (f). zimmet, borç; (f). zimmet kaydetmek; birinin zimmetine kaydetmek. debit an account bir hesabı zimmetine kaydetmek. debit balance zimmet bakıyesi. debit a person with a sum, debit a sum against a person, debit a sum to a person bir meblağı bir kimsenin hesabına zimmet olarak kaydetmek.
F. borçlandırmak, zimmetine kaydetmek ..

Karışık işler😀😀

alp sana bi araç tavsiye edicem askere gittinmi bilmiyorum ama gitmediysen o aracı kullanabilmek için elinden geleni yap... mercedes unimog... ben landla 50-60 cm suya girerken o 150sm suda sorunsuz ilerleyebiliyordu... 🙂

7

mercedes unimog..üzerine yok sanırım

alp sana bi araç tavsiye edicem askere gittinmi bilmiyorum ama gitmediysen o aracı kullanabilmek için elinden geleni yap... mercedes unimog... ben landla 50-60 cm suya girerken o 150sm suda sorunsuz ilerleyebiliyordu... 🙂

7

Çok duydum. Hatta kendine has bir sesi varmış bu aletin. Nerde bulup nerde kullancam? 😀

39,130Konu
763,846Mesajlar
21,887Kullanıcılar
denizhandnzSon üye
Geri
Üst Alt