Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Özel serviste yarı fiyatına yaptırabilirdin. Ben 15000 bin bakımında garanti den dolayı mecburen yetkili serviste yaptırmıştım 666tl aldılar. Kendi ustama fiyat çıkartmıştım 330-340tl tutar dedi.
Özel serviste yarı fiyatına yaptırabilirdin. Ben 15000 bin bakımında garanti den dolayı mecburen yetkili serviste yaptırmıştım 666tl aldılar. Kendi ustama fiyat çıkartmıştım 330-340tl tutar dedi.
Bende 2016 değil ama 2013 ibiza var ben özel servise götürdüm hava yağ ve polen filtresi değişti castrol edge 5W-30LL tam sentetik yağ koydu toplamda 280 TL ödedim.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren sitemiz 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Hukuka, mevzuata veya telif haklarına aykırı olduğunu düşündüğünüz içerikleri lütfen iletişim kısmından veya [email protected] mail adresimiz üzerinden bizlere ulaşarak bildiriniz.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.