Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

3 Mart Cumartesi sabahı Basın Ekspres yolunda SCW stickerli sürücülerin terörü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SCW'de avrupa'da doğru düzgün kişi yok. Grup ve toplu olan bir tolga ben onur umut hakan varız. Başka da kimse yok öyle toplanacak. Ben zaten aracı sattım. Ayrıca o gün biz tolganın araba ve benim arabayla karşıya gidiyorduk. Ve basın express'i ben hergün kullanırım iki leonun yan yana geldiğini sadece kendi arabamla yanımdakini geçerken yada yanımdaki beni geçerken yan yana görürdüm.
 
herkes kim o saatte o yolu 3-5 seatla aynı anda kullanırki diye bir soru geçirmiş aklından... biraz düşünün ve araştırın bence bişeyler bulursunuz...:hosgeldin: o gün o saatlerde neler olmuş... mesela başbakan istanbula gelmiş olsa 3-5 mercedesi görebilirsiniz dimi?..
 
Herkes seatlara takılmış ama bence burda anlatılmayan birşeyler var.. durduk yere focus a heleki yaşlı amcaya uğraşmaz kimse yaa.. uğraşması için focus un birşeyler yapmış olması gerekiyor.. neyse polis değiliz, savcı değiliz araştırmak bize düşmez biz çıkartılacak derse bakmalıyız.
1. trafik oyuna gelmez. altımızda ne olursa olsun.. pamuk ipliğine bağlı gidiyoruz.. o aracın hergün döndüğü virajı döneceğinin garantisi yok.. oynaşma, kapışma trafik dışı mekanların işi.. 4-5 sene bağdat caddesinde ölen kızı hepimiz hatırlıyoruz..kız hayatını kaybetti, söför yoktan yere hayatını kararttı..
2. biri sizinle uğraştığı zaman ne yapmak gerekiyor.. benim başıma gençken gelmişti. salak gibi gazlamıştım.. 5 dk sonra gene geldi.. çözüm değil.. şimdi olsa muhtemelen yavaşlar durmaz ama trafiği tehlikeye atmıyacak en yavaş hızda kenardan giderim gibi geliyor.. hatta o giittikten bir müddet sonra bile hızlanmaz arayı açmasını beklerim diye düşünüyorum.. ama başka önerisi olan varmıdır acaba?
 
Yazılanların hepsini okudum bunları yapan cumartesi sabahın 09:00 da tam 5 tane hemde SCW stickerli ve leon ve o yolda hani ben bunları üst üste koyuyorum yine aklım almıyor... çağlar abi sakın yanlış anlama ama bunların hepsinin olması bana çok tuhaf geliyor... çok güzel bihavada sabah erkenden anadolu yakasında toplansak bir organizasyon yapsak yine oyoldan 5 stickerli leon gelmez keşke plaka alınsaydı keşke işte ozaman kimmiş neymiş çıkardı ortaya.....
 
çok enteresan bi olay olmuş gerçekten.yaklaşık 2 senedir seat sahibiyim.bırak 5 taneyi 2 tane bile seatı yan yana görmedim :)
 
bu işte bir iş var kimse sabah sabah yaşlı bir focus kullanan adamı taciz etmez
 
kotu bır durum !!!!

ancak Caglar abı durumu tam bılmesemde hosgorune sıgınarak sunu soyluyorum: sol serıtte 140 160 ıle gıderken anıden onumuze 90 km hızla yaslı bır amca yada yaslı bır teyze cıktıgı oluyor ve durumun farkında bıle olmayabılıyorlar tabııkı bu durumun karsılıgı o haraketler asla olmamalı ama bu tarz bı sey olduysa gaza gelmıs olabılırler !! her ne kadar burda kınasakta bazen bızlerde boyle haraketler yapabılıyoruz sınırlenınce.. keske sag duyulu olabılsek
 
Abi inatla yanlış anlamayın dememe rağmen başkasını suçladığımı düşünüyorsun ya helal olsun...:rolleyes:

Kardesım emin ol yanlış anladıgım yok....Sadece bır yerın ısmının bıle gecmesı yeterlı bence ve bu tarz durumlar emın olmadan yapılmamalı...
 
Uzun zamandır dıkkatımı çeken bır noktayı paylaşmak ıstıyorum.Özellıkle Leon kullanıcılarında bu durum cok fazla oluyor neyı ıspat etmeye çalışıyorlarsa....Yolda yanların gelen baska bır Seat oldugunda ıbıza,toledo,leon hemen kullanış şekilleri değişiyor.
Hızlanmaya makas atmaya baslıyorlar ne demek ıstıyorlarsa benım seatım senın Seatını dover mı demek ıstıyorlar bılmıyorum.

Leonlardan bır tanesınde Scw stıckerı olabılır ama hepsınde olmaya bılır ve birbirlerini yolda tetiklemiş olabilirler.Anlayacagınız yanyana geldıklerınde bırbırlerıne bilenmişlerdir.5 tane leon kullanıcısı belkı bırbırlerını hıc tanımıyor bıle olabılır...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt