Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

3 Mart Cumartesi sabahı Basın Ekspres yolunda SCW stickerli sürücülerin terörü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benim arabamda Arabada Bebek Var stickerı var, takana kadar ben bil rahatsızlar tarafından rahatsız ediliyordum...
 
geçen sene benimde başıma gelmişti bitane genç arkadaşımız ( uzun sarı kıvırcık saçlı) beyaz ibizasıyla ben 160la falan giderken benle kapışmaya kalkıp önüme kırıp makasa girmişti. Baya tatmin olmuştur 100 hp ile 240 hp aracı geçince aklıma gelmişken tebrikde ediym aslanı :)
 
bu işte bi iş var ama... Çağlar abi lafım sana değil kesinlikle... böyle bişi düşüneceğinide sanmıyorum ama başkalarıda bilsin... yeri geliyor günlerce kimse birbirini bile görmüyor istanbulda... 5 araç o saatte organizasyon olmadan nasıl bir araya gelebilmiş ki... neyse geçmiş olsun... bencede mobese olayı olabilir...
 
bencede orda bi organize iş var
 
Beni yanlış anlamayın ama SC*'' nin stickeri da bizimkine benziyor benzetilmiş olamaz mı?
 
Böle bişeyi bu siteden birileri yapmaz diye bir şey yok sitede 5.556 kişi üye herkes birbirini tanıyor mu ?Tek tesellim arkadaşların kasten böle bişe yapmaması olucak..
 
Olay yerıne cok yakın oturuyorum ve neredeyse hergun o yolu kullanıyorum.Bu yolun akşamları mudavımlerı Type-r,s-2000 bır kac seatta var.sabahın o saatınde ıse hıc 5 adet seat denk gelmedi.

Farklı bır dusunce olarak bence leonlar kendı aralarında oynuyordu dıyecegım.Bu tıp gazlayan kısıler ozellıkle yaptıkları atara cevap verebılecek araçlara yazılırlar.İçerisinde yaşlı bir amca bulunan araca atar yapacaklarını dusunmuyorum.Gencler kendı aralarında yarısırken amcayı yanlışlıkla aralarına almışlardır.

Bırde bu gıbı durumlarda genelde video çekimi yapıyorlar.Video paylaşım sıtelerınde arama yapmak belkı faydalı olur.

Bu yazdıklarımdan dolayı yapılan işi onayladıgımı kımse dusunmesın...
 
C.tesi sabah dokuzda 5 leonun birarada olmasi cok ilginc..İsyerim gunesli basinekspres uzerinde..Surekli kullandigim bir yol ve simdiye kadar birak 5 taneyi 2 leonu bile birararada gordugum nadirdir..Birde C.tesi sabah hava bayagi kotuydu..Oyle isleri yapacak adamlarin o saatte kalkip bir araya gelmesi ilginc:confused:

kesinlikle katılıyorum o yolu h.sonları h.içi devamlı kullanırım ben şimdiye kadar 2 leon görmedim arka arkaya yan yana yada.ben böyle bir ihtimal vermiyorum malesefki scw sticklerlı 5 araç olcağını.kim sabahın 9 unda toplanmışta o yola çıkmış buluşma yok birşey yok.kusura bakmayın bence bir yanlışlık var
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt