Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

3.5 mi 5 mi ?? yardımm :(

Efe

Kayıtlı Üye
Katılım
23 Ocak 2010
Mesajlar
825
http://www.seatclubworld.com/showthread.php?t=4032

bu akşam herkesden farklı bişeyler duydum kafam iyice karıştı 3.5-5 arası gidip geliyorum. resme bakarak arabaya her seferinde en az benimle birlikte 2 kişi bindiğini düşünürsek 3.5lik vogtlandmı 5lik eibachmı dersiniz ? vogtland emre kaanın yayları bu akşam ogün ve arda gördü zaten tarihçesinide biliyolarmış :D eibachın linkide bu son 180e bırakırım dedi emrede bundan biraz yüksek ama uygun bi fiyat verdi :) ne dersiniz neyi hangisini alıyım ? http://www.sahibinden.com/seat_leon_eibach_yay_05_-58WQQaXQQ22713756WQQpXQQdisplayitem
 
zıplaya zıplaya gezmeyide istemiorm şekerim yaa :(
 
ayberk aklıma girdi 50 eibach alıcam sanırım :D
 
benzer konudan daha önce cok konuşulmuştu forumu biraz incelersen görürsün.
 
50'de görüntü daha güzel velakin arabada bi kaç kişi varken biraz daha dikkat etmek gerekiyodur muhtemelen..35 doğal olarak biraz daha yüksek duruyo ve arabada 4-5 kişi varken bile pek sıkıntı yaratmıyo karar senin..
 
valla yollar kotu dıosan kullandıgın düzergahda arkayada 2 3 kısı bınıcekse yavas ve dıkkatlı gıtmen gerekır zıplamak ıstemıorm dıyosun ama 5cm de zıplarsın herturlu:D karar senın tabıkı kafam rahat konforda ısterm dersen 3.5 derım ama soledım sana ınmez araban ıstredıgın kadar.
 
jantlar takılsın ondan sonra kesin karar vericem
 
ben 5 cm derim. sürtme olayını çok yaşar oldum ama görüntü muhteşem. Ve ayrıca viraj kabiliyeti de muhteşem:)
 
Geri
Üst Alt