arabayı yeni aldım akşam 20:00 da stop ettim sabah 7:30 da arabayı çalıştırdım 3-4 km maximum 2500 devirde sürüyorum ama hararet 90 a çıkıyor ama 90 ı geçmiyor neden bu kadar erken yükseliyor
2004
1.6
16v
@memet_one arkadaş erken yükseldiğinden şikayetçi 🙄 ama normal bence deErken değil normal zamanda yeni modellerde de aynısı 3-4km yol yapmadan ısınmıyor araçlar
Bu mesaj SCW - SeatClubWorld mobil uygulaması ile gönderilmiştir.
aynen öyle arabayı fazla bilmiyorum ama bana anormal geldi@memet_one arkadaş erken yükseldiğinden şikayetçi 🙄 ama normal bence de
aynen öyle arabayı fazla bilmiyorum ama bana anormal geldi
kardeşim 2-3 dk da benzinli de olsa o kadar ısınmaz ve devri daim yapmasa dahi hemen ısınmaz.sorun şu ki; su deposunun ağzında müşür var o arızalı onu değiştir 30-40 tl ye hemen düzelir.ancak yine de yola çıkmadan evvel ayağınla gaza bas 5 dk ya yakın 90 ı kesin geçmiyorsa yola çık.yüzde 99 müşürdendir.arabayı yeni aldım akşam 20:00 da stop ettim sabah 7:30 da arabayı çalıştırdım 3-4 km maximum 2500 devirde sürüyorum ama hararet 90 a çıkıyor ama 90 ı geçmiyor neden bu kadar erken yükseliyor
2004
1.6
16v
kardeşim servise götürdüm usta baktı sıkıntı yok dedikardeşim 2-3 dk da benzinli de olsa o kadar ısınmaz ve devri daim yapmasa dahi hemen ısınmaz.sorun şu ki; su deposunun ağzında müşür var o arızalı onu değiştir 30-40 tl ye hemen düzelir.ancak yine de yola çıkmadan evvel ayağınla gaza bas 5 dk ya yakın 90 ı kesin geçmiyorsa yola çık.yüzde 99 müşürdendir.