Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

21.SEAT ımı almanın zamanı geldi...SATILIK 2004 TOLEDO TECHNO

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

skymz

Kayıtlı Üye
Katılım
25 Ağu 2009
Mesajlar
1,616
Yaş
49
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...emiz-2004-toledo-signo-techno-90-bin-km/detay


Arkadaşlar 21.seat aracımı almak için harekete geçmiş bulunmaktayım..21. SEAT ım daha çok aileye hitap eden ALTEA ya da ALTEA XL olacak..Bu araçlardan olan ve takas atmek isteyenlerle konuşuruz..
Benden daha önce araç satın alanlar ne kadar temiz ve sorunsuz bir araç aldıklarını çok iyi bilirler.Fiyatta pazarlık payım vardır...;)
 
Serkan abi yakında seat firması senin heykelini dikecek:D valla helala olsun abi
şimdiden hayırlı olsun
bu arada verdiğin link hata veriyo abi
 
Heykelimi mi dikerler bilmiyorum ama şaka değil gerçek,şöyle dönüp arkama baktığımda tam tamına bu aracımla birlikte 20 tane SEAT a sahip olmuşum onlara gözbebeğim gibi bakmışım sattıktan sonrada hepsinin ardından üzülüp pişman olmuşum :) daha sonrada yenisine sağlık deyip üzüntümü bastırmışım,eskisi yenisi hepsi benim çocuklarım gibiydi hepsinin yeri ben de çok farklı ve güzeldir...
Bu arada linki düzelttim Ersoy um,uyarın için teşekkürler dostum..
 
serkan abi bu nasıl bir aşktır
 
hayırlısı olsun o zaman.. :)
 
serkan seat plaza'nın sloganı : ''...seat bizim işimiz...''
 
Türkiye'de senden çok seat kullanan binici yok :)
 
eee ersoy abının kırdıgı fındıklar kadar serkan abı nın seatı olmustur :):) abı ılan verırken temız yazma allah askına serkan dan yaz yeterlı :)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt