Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

205/40/17 lastik arıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

koray.cano

Kayıtlı Üye
Katılım
4 Şub 2010
Mesajlar
2,720
arakdaşlar 17'' lik jant alıcam çarşmaba günü ama ona uygun lastik almam lazım. alıcağım lastıkte 205/40/17 olucak ama sıfır almak şaun ıcın dşünemiyorum küresel krızden dolayı suanlık alamıyorum :) eğer bir tanıdıgı olan yada satan varsa 2.el yada çıkma temız kullanılmıs çok sevinirim .. yardımlarınızı beklıyorum :)
 
koray ne kadara kadar düşünüyorsun fiyat olarak
 
abi zorlarsam 150-200 tl ye kadar düşünüyorum 4 tane çıkma .. ama onun haricinde sıfır fıyatları aldım tanesı 110 ila 150 arası değişiyor buda ortalama 450-600 gbi bir rakam yapıyorkı oda suan ıcın ımkansız :)
 
yok ben de sıfır 650 liraya aldım 4 tane ama 225/45/17..

bende iki tane nerdeyse yeni diyebileceğim çıkardıklarım var ama ölçüleri sana uymuyor yazdığım ölçülerle aynı başka isteyen olursa araya kaynadım..bir arkadaşım var rot balanscı aslında eski öğrencim..ona bir sorayım..ama ölçülerde orada hiç gözüme çarpmadı oradı..cevap gelince sana iletirim face den de yazarım
 
koray söledim yarın bakacak heber verecek..
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt