Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

2020 seat ateca makyajlı hak.

HaKo

Kayıtlı Üye
Katılım
29 Mar 2011
Mesajlar
305
Yaş
39
Arkadaşlar 10 yıl aradan sonra merhaba :)

en son seatımı 2009 da satmıştım , şimdi yine radikal bir kararla günlük bindiğim 118i aracımı satıp kış paketli 1.5 tsi bir ateca satın aldım.

Araca ve seata baya yabancı olduğum için gözüme takılan bir kaç konuda destek istiyorum bilgili arkadaşlardan.

1. si multimedya ekranında fulllink diye bir tuş var , sanırım apple car play buradan çalışıyor fakat aktifleştirilmesi gerek diyor,
bu vag com ile mi açılıyor ya da servisten mi satın alınıyor ?

2. bu ufak ekrandan navigasyon aktif ediliyor mu ?

3. yine ekranda şarkı ismi ve kapağı ufacık solda görünüyor , ama bluetooth içine girdiğimde bilgi görünmüyor, bunun bir ayarı var mı ? ( spotify kullanıyorum)

4. bu araçlara seat sound diye bir bas takılıyor sanırım arkaya , bu araca da takılır mı ? yaptıran tecrübe eden var mı ?

5. arka kamerası inanılmaz kötü , bunu değiştirebiliyorlar mı ?

5. bu araca gizli özellik vs. neler aktif edilebilir, bilen var mı.

6. bu büyük ekran opsiyonu var , bunu dışardan satın alabileceğimiz bir yer var mıdır ?

genel olarak aracı çok beğendim , ama bu ufak tefek detayların midemi bulandırmasını istemiyorum açıkçası. araç sahipleri bu konular veya başka nuans var ise tecrübelerini aktarabilirler ise çok sevinirim.

sevgiler,
 
Merhaba, oncelikle hayirli olsun. Full link servis aktif hale getiriyor ancak hala Turkiye’de yetkili servis aktivasyonu yapamiyor ...

Full link aktif hale geldiginde telefonun ekranini aracin ekranina aktardigi icin navigasyon ve spotify gibi desteklenen uygulamalara aracin ekranindan erisebiliyorsunuz. Arka kamera gayet iyi kalitesi bence siz neden memnun kalmadiniz anlamadim acikcasi. :)

*Buyuk ekran opsiyonunu ben de merak ediyorum.

*Araci ne kadar aldiniz merak ettim acikcasi.
 

Merhaba, öncelikle daha aracı sadece 60 km kullandım , ben rahatsız edici bir ses duymadım açıkçası. ama motor sesi kesinlikle net duyuluyor ki bu benim bayağı hoşuma gitti.

onun dışında tam anlayamadım şu an ne yaparsam yapayım apple car playi açamıyor muyuz yani ?

kamera ise şöyle söyleyim bugüne kadar bindiğim arabaların gerçekten en kötüsü.
 
Merhaba, öncelikle daha aracı sadece 60 km kullandım , ben rahatsız edici bir ses duymadım açıkçası. ama motor sesi kesinlikle net duyuluyor ki bu benim bayağı hoşuma gitti.

onun dışında tam anlayamadım şu an ne yaparsam yapayım apple car playi açamıyor muyuz yani ?

kamera ise şöyle söyleyim bugüne kadar bindiğim arabaların gerçekten en kötüsü.

Aynen su an malesef parasiyla bile yaptiramiyoruz. Seat Turkiye ve Seat International’a e-posta ile bildirdik ancak ongorumuz yok bekleyin diyorlar israrla ...
 
konunuza baktım , bence araçta hiç bir şey yok, tsi motorlarda o tıkırtı hep var. ilk çalıştırmada biraz kayış dönmesi gibi gelir ses sonra azalır hatta.

Cok arastirdim, ses anladigim kadariyla act modunda iki silindiri kapattiginda oluyor ancak yetkili servis vag grubunda bu sesin gayet normal oldugunu iletti. Hatta tsi motorlarin cok sessiz olmasindan oturu bile duyuyor olabiliriz. :)
 
Aracınız hayırlı olsun. Sorularınızın hepsinin cevabını Ender Elektronikten alabilirsiniz aslında :)

Full Link'i yetkili servisler aktifleştirebiliyor ama gerekli şifreler sınırlı sayıda geliyor ve çabuk tükeniyor. Dışarıda yasal olarak açan yerlerde kod bulunuyor. Crackleyen yerler de var ama araçla bir şifre eşleştirmesi olmadığı için araç yetkili servise girip çıktığında büyük ihtimalle kapanacaktır.

Ufak ekrandan kastınız radyo ekranı mı yoksa gösterge paneli mi? Radyo ekranına Full Link olduğu gibi aktarılır, navigasyon ve müzik uygulamaları da buna dahil.

Full Link kullanırken gösterge panelinde çalan parçayı bile göremezsiniz, Android Auto veya Apple Carplay yazar. 2020 modellerde bunu düzelttiler mi bilmiyorum. Navigasyon zaten gelmez göstergelere ama bazı araçlarda haritayı açmasa da bilgileri gösterebiliyor. 200 Mt sonra sola dönün tarzında bir bilgi bazı araçlarda geliyor ama VAG'lar da yoktu, dediğim gibi makyajda eklendiyse bilmiyorum.

Seat Sound değil de artık Beats Audio seti var galiba, onu retrofit olarak takabiliyorlar ama araç stepnesinin 18" olması gerekiyor, 16" stepnelere subwoofer sığmıyor.

Gizli özelliklerin listesini Ender Elektronik'in websitesinde bulabilirsiniz.

Büyük ekran şu anda olmuyorsa bile illa ki yakın zamanda gelir. Orada önemli olan sadece ekranı büyütmek ya da aracın multimedia ünitesinin de değiştirilmesi. Sadece ekran büyütülürse çok bir maliyeti olmaz ama birebir aynı bilgiyi bir tık büyük bir ekranda görmüş olursunuz. Ünite güncellenirse wifi, navigasyon, video oynatma, muhtemelen wireless Appler CarPlay vs gelir ama o paraya çok daha farklı şeyler de yapılabilir :)
 
Makyajlı atecada full link şuan açılamıyor ben twitter dan epey bi yardırdım hatta aracı gelin alın paramı verin dedim troc ve octavia da açık bizde kapalı ve doğuştan aldığım bilgiye göre yakında yazılım güncellemesi gelecekmiş ateca medya ile ilgili tahminimce kablosuz olduğu için bir sıkıntı var anladığım kadarıyla aktif edilse dahi çalışmıyor ispanya bu konu hakkında çalışıyormuş.
Hiçbir sosyal ortamda makyajlı atecanın kablosuz FullLink çalışır vaziyette videosunu göreniniz oldu mu?
 
Son düzenleme:
Ayrıca Seat global sitesine bakabilirsiniz ki bizim Xperince araçlarda kullanılan multimedya ekranı avrupada reference donanımda kullanılıyor
 
Son düzenleme:
Geri
Üst Alt