Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

2020 ateca izgaradaki parçalar

2020 model ateca aracimin 2 taraftaki ızgaraları tutacakları kırıldı servise götürdüm kullanıcı hatası dedi başına böyle bişey gelen varmıdır acaba Ekli dosyayı görüntüle 22764Ekli dosyayı görüntüle 22765Ekli dosyayı görüntüle 22766Ekli dosyayı görüntüle 22767

Bu mesaj SCW - SeatClubWorld mobil uygulaması ile gönderilmiştir.
Seat'da duymamıştım ama A6 octavialarda'da olan bir durumdu. Bu işlem garantinin karşılamayıp kullanıcı hatası diye yutturduğu bir parça. Bence çıkma parça olarak bulabilirsiniz. Çok pahalı olacağını sanmıyorum.
 
Valla çıkacağını pek sanmıyorum. Bunu duymuştu skodalarda. Seatlarda ilk defa duyduğum bir durum. 1200 TL'de iyi paraymış.
 
Aynı durum bende de mevcut 2018 ateca var bende. Elinizde düşen parçaların olması iyi en azından ben 2. El aldığım için o parçaları bulamadım. Sizin düşen parçaları ızgaraları söküp karşılıklarına yapıştırabilirler. Arkadaşımın başına geldi aynı olay bu şekilde çözüm buldular. Sadece yönlendirme tuşunu arıyorum bende yardımcı olan olursa memnun olurum
 
Geri
Üst Alt