Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

2020 ateca garanti süresi

samedsss

Kayıtlı Üye
Katılım
4 Kas 2022
Mesajlar
3
Selamlar arkadaslar. 2020 Ateca alma arefesindeyim arac tescil tarihi 12/11/2020 bu aracin garantisi ne zaman biter. Garanti uzatma ucretleri hakkinda bilgi verir misiniz malum dsg peoblem yasatabiliyor?
 
Selamlar arkadaslar. 2020 Ateca alma arefesindeyim arac tescil tarihi 12/11/2020 bu aracin garantisi ne zaman biter. Garanti uzatma ucretleri hakkinda bilgi verir misiniz malum dsg peoblem yasatabiliyor?
Selamlar.
15/04/2020 tarihinde trafiğe çıkışlı 1.5 ecoTSİ 150 Hp Ateca sahibiyim. Aracın ilk sahibiyim. Araç bana büyük bir sıkıntı çıkarmadı. 2 sene garanti süreci var. Benimki bitti şuan iyi niyet garantisi devam ediyor (YETKİLİ SERVİS BAKIMINDAN DOLAYI). Dsg hakkında bir problem yaşamadım aracım henüz 11.000 km'de. Bildiğim kadarı ile garanti süreci 2 sene daha uzatılması geçen sene 9.000 küsür civarlardaydı. Açıkçası ben gerek duymadım önermemde. Eğer düşündüğünüz araç yetkili servis bakımlı ise muhtemelen aracında garantisi 10 gün içerisinde bitecektir. Garantiden şuana dek sadece sağ,sol kapı ön kol dayamaları değişti. Değişme sebebi Atecalarda kronik alan kol dayamanın altındaki yapışkanın tutması. Belirli bir süreden sonra kendini salıyormuş servisten öyle bir bilgi aldım. Bende bir tek garantiden o değişti eğer alırsanız dikkat etmenizi söyleyebilirim göze batan bir şey değildi benim biraz titizliğimden dolayı değiştirttim. Hayırlısı olsun inşallah iyi günler dilerim.
 
Merhaba,
2 ay önce garanti uzatımını sordum. Artık yıllık olarak uzatıyorlarmış ve yıl başına 10 bin küsür lira istiyorlar taksitli olursa 11 küsür. Bence değmez, servise bakıma giderseniz iyi niyetten faydalanma ihtimaliniz artar ama kesin değildir. Baktınız çok masraflı bir sorun oluştu o zaman servisin yarı fiyatına doğuş çıkışlı ustalarda özel servislerde filan yaptırabilirsiniz ki o da 2 yıllık garanti ücretine yakın olur muhtemelen. Benim aracın da geçen ay bitti ben yaptırmadım.
 
Evet ayni seyi bn de dusunuyorum gaeanti uzatmak yerine 3 bakim yaptiririm
 
Uzatılmış garanti de bazı şeyler teminat dışı bırakılıyor diye biliyorum. Bence gereksiz.
 
Geri
Üst Alt