Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

2020 İbiza ön far değişimi

tortuqa

Kayıtlı Üye
Katılım
8 Nis 2020
Mesajlar
22
Yaş
31
Selamlar,
Arkadaşlar 2020 İbiza 1.0 ecotsi aracın ön farları holojen. 2018 fr paketin full led bildiğim kadarıyla. Çıkma alıp full led ön farları taktırsam uyumlu olur mu ? Elektriksel olarak bir problem vs çıkar mı?

teşekkürler
 
Oluru yok mu diyorsun hocam ? hiç böyle bir şey deneyen yapan varsa onlarında yorumlarını rica ederim.
 
İbiza için olmasa da daha önce halojen/led dönüşümü konusu çok tartışıldı. Herkesin ortak kanaati aracı satıp led farlısını almanın daha ucuza geldiği yönünde. Tabi sizin durumunuzda 1 yaşında aracı satıp sadece led için 3-4 yaşında araç almak da çok mantıklı olmayacaktır. Sadece farları sök tak şeklinde olmuyor ne yazık ki, değimesi gereken 1'den çok ekipman var ve led farlar halojenlerine göre muazzam derecede pahalılar.

Bir de şu var, taktırsanız bile, ufak bir kazada bile değişmesi gerekecek, kaskoya ekletmezseniz cepten gidecek demek, kaskoya ekletseniz boş yere kasko tutarınız artacak. Şu an aktif fiyatlarını bilmiyorum ama Leon için 2019/2020 döneminde zaten farın tanesi 10-15.000 lira arasındaydı.
 
Oluru yok mu diyorsun hocam ? hiç böyle bir şey deneyen yapan varsa onlarında yorumlarını rica ederim.
Yapan yerler var hocam eğer orjinal olsun istiyorsanız arkadaşın dediği gibi sadece far tak olmuyor, arka aksta far ayar parçaları da var. Fakat istanbulda sadece farı takıp far ayarı için ayar sivici takan sizden de eski farlarınızı satın alan bir yer var. Leon için 8-10Bin tl ye (farı veririseniz) oluyor. Seatta far dönüşümü fiyatından dolayı pek mantıklı olmuyor aracı satıp yenisini almak çok daha mantıklı.
 
Çıkma farlar 4 bin tl civarıydı malum sitede ibiza için. Ama ben sadece sök tak diye düşünmüştüm daha meşakatliymiş :(
 
Çıkma farlar 4 bin tl civarıydı malum sitede ibiza için. Ama ben sadece sök tak diye düşünmüştüm daha meşakatliymiş :(
Instagramda wolfgaragee var İstanbul Beşiktaş Gayrettepe'de oradan fiyat sorabilirsiniz dönüşüme kaç para diyorlar.
Fikir olması için foto paylaşıyorum;

 
Arkadaşlar bilgi olsun diye yazıyorum çıkan farları alırlarsa 7 bin almazlar ise 8 bin gibi fiyat verildi. Cidden yüksek bir rakam.
 
Geri
Üst Alt