Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

2019 Seat Leon Far İç Lekesi

rudolphus

Kayıtlı Üye
Katılım
13 Eyl 2020
Mesajlar
1
Yaş
33
Arkadaşlar merhaba ekim 2019 da bu aracı aldım kışın aykana bu problemden dolayı götürdüm herhangi bi sorun yok dediler fakat artık cidden pis bir görüntü oluştu sizce gerçekten bu olağan bir durummu ben ilk defa boyle bir şey görüyorum
IMG-20200913-WA0015.jpeg
 
Buğu oluşmuş ve daha sonra leke bırakmış gibi duruyor.Elektirikciye gidip bi temizletilebilir.Benim farimda da olmuştu buğulamadan dolayı far beyni oksitlenmisti 1600 tl ye yeniden far beyni almıştım ama bu farlarda durum ne onu bilmiyorum.
 
Su lekesi gibi duruyor, içten olduğuna emin misiniz? Önce bir far temizliği yaptırın isterseniz, çıkmasa bile nokta şeklindeki izler kaybolur, içten ise farın açılıp temizlenip yeniden kapanması gerekebilir.
 
Bugu yapıp leke olarak kalmış, yetkili servise götürün, farın icinin açılıp temizlenmesi lazim, far açıldımı da düzen tutmuyor pek, o yüzden servis kaydı oluşsun
 
Geri
Üst Alt