OGOKTAS
Kayıtlı Üye
Aracımı 23 Kasım'da teslim almıştım, yaptığım kısa araştırmada geri görüş kamerasını hem tavsiye nedeniyle hem de lokasyon olarak bana en uygun olan Vural Elektronik Apo Usta'da 500TL'ye taktırdım, işçilikleri ve ilgilerinden memnun kaldım, Park sensörleri ekranda görünüyor ve istenilirse kaldırılabiliyor, görüntü kalitesi oldukça iyi, görüntü üzerindeki çizgiler yapılan manevradan bağımsız olarak sabit, ilk fırsatta bir kaç foto yüklerim.
Seramik kaplama için ise Cuma sabahına Ceramik Pro Avcılar'dan randevu aldım, aracı Cuma sabahı bırakıp Cumartesi akşam teslim alacağım. Premium paket bedeli 2.250TL, garanti bonusa 3 taksit anlaştık. İşlem sırasında ve bittiğinde foto çektiğim fotoları ve uygulama ile ilgili düşüncelerimi paylaşmaya çalışırım.
Seramik kaplama için ise Cuma sabahına Ceramik Pro Avcılar'dan randevu aldım, aracı Cuma sabahı bırakıp Cumartesi akşam teslim alacağım. Premium paket bedeli 2.250TL, garanti bonusa 3 taksit anlaştık. İşlem sırasında ve bittiğinde foto çektiğim fotoları ve uygulama ile ilgili düşüncelerimi paylaşmaya çalışırım.