2017 TDI DSG Leon Kızdırma bujisi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Mesci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Mesci

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar aracım 2017 1.6 TDI DSG Leon araç sarı motor arıza lambası yaktı makineye taktırdım kızdırma bujisimi ne varmıs(3. Bujide diyorlar) ondan gösterdi hatayı orjinali ile değiştirdim (yaklaşık bin lira tek buji) sonra arızayı sildirdim ama tekrar yaktı yine bildirdim tekrar yaktı şuan yanıyor bu durumu yaşayan bilgisi olan yardım edebilir mi acaba usta kompresör testine sokarkz olmadı motoru indiririz falan dedi en son.

Arkadaşlar aracım 2017 1.6 TDI DSG Leon araç sarı motor arıza lambası yaktı makineye taktırdım kızdırma bujisimi ne varmıs(3. Bujide diyorlar) ondan gösterdi hatayı orjinali ile değiştirdim (yaklaşık bin lira tek buji) sonra arızayı sildirdim ama tekrar yaktı yine bildirdim tekrar yaktı şuan yanıyor bu durumu yaşayan bilgisi olan yardım edebilir mi acaba usta kompresör testine sokarkz olmadı motoru indiririz falan dedi en son.
O değiştiğiniz parça sadece buji değil aynı zamanda motor içi basınç müşürü diye de geçer.. o yüzden parça o kadar pahalı...
Eğer arıza yine aynı parçayı gosteriyor ise.. bujinin arkasına geçen tesisatina baktırın orda bir temassizlik vardır.. arızayı insan verir

Bu mesaj SCW - SeatClubWorld mobil uygulaması ile gönderilmiştir.

39,124Konu
763,837Mesajlar
21,881Kullanıcılar
rafetberkaySon üye
Geri
Üst Alt