Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kadran selamlama, geri viteste aynanın aşağı inmesi, ekran açılışında fr logosu felan var . Aracı yeni aldım gizli özellikleri açık mı değil mi emin olamadım
Kadran selamlama, geri viteste aynanın aşağı inmesi, ekran açılışında fr logosu felan var . Aracı yeni aldım gizli özellikleri açık mı değil mi emin olamadım
Gizli özellik adı altında binlerce fonksiyon var. Sizin dedikleriniz açılmış. Ama hepsi açılmayabilir. Kullanıcının talebi yada işi yapanın tecrübesi ile alakalı durumlardır.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren sitemiz 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Hukuka, mevzuata veya telif haklarına aykırı olduğunu düşündüğünüz içerikleri lütfen iletişim kısmından veya [email protected] mail adresimiz üzerinden bizlere ulaşarak bildiriniz.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.