2017 ibiza farların buhulanması

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Verchies
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Verchies

Kayıtlı Üye
Öncelikle hepinize merhaba. 1 yıldır sahibi oldugum 2017 model ibizanın bugüne kadar sorunu olmamasına ragmen bugün farları buhulandı havalar soguduktan sonra ortaya çıktı aracın herhangi bir kazası da yoktu farları led far olarak degiştirmiştik sadece onunda degişeli 8 9 ay oldu neden yapıyor olabilir yardımcı olursanız çok memnun olurum.

Öncelikle hepinize merhaba. 1 yıldır sahibi oldugum 2017 model ibizanın bugüne kadar sorunu olmamasına ragmen bugün farları buhulandı havalar soguduktan sonra ortaya çıktı aracın herhangi bir kazası da yoktu farları led far olarak degiştirmiştik sadece onunda degişeli 8 9 ay oldu neden yapıyor olabilir yardımcı olursanız çok memnun olurum.
Aynı problem bende de var farlar ledli mercek.. Araç 2013 ibiza. Farcıya gidip oksitleri temizlettim eskisinden iyi oldu ama dikkatli bakınca alt kısım da buharlanmalar gözüküyor..

Bu mesaj SCW - SeatClubWorld mobil uygulaması ile gönderilmiştir.

Benim aracımda orjinal full led
Cok soguk havalarda ara ara yapıyor. Sonra geciyor. Bu gün iş yerinden arkadasımın yeni kasa A180 ininde farlarının bug yaptıgını gördüm. Eger içerde su damlası toplanmıyorsa sorun olmaz. 1 saate gecer

2019 leon fr aracımda full led farlarda tozlanma oluyor benimde buğulanmanın da merceklerle ilgili bi durum olduğunu düşünüyorum soğukta yapması normal içine su almadıktan yada kuru havalarda yapmadıktan sonra bi sorun olmaz Bence

SCW - SeatClubWorld kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

39,142Konu
763,881Mesajlar
21,920Kullanıcılar
berat.soylu_Son üye
Geri
Üst Alt