2017 1.6 TDI DSG Şehiriçi Yakıt Tüketimi Yüksek mi?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan bbggrr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bbggrr

Kayıtlı Üye
Herkese merhaba öncelikle, bende bi haftalık leon sahibiyim 🙂

Aracım 35.000km'de. Ancak aracın şehiriçi tüketiminin fazla olduğunu düşünüyorum. Sizin tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum.

E5, TEM harici şehriçinde klima açıkken 9-9.5litreleri görüyor aracım. Tam depo 550km yapabildim şehiriçi. Sizin araçlarda durumlar nasıldır?

Hocam merhaba ben de 2015 st 1.6tdi dsg kullanıyorum, Bursa’da az trafik klima ve normal kullanımla 6.2lt/100km ortalamam var. Siz çok mu trafiktesiniz biraz fazla geldi bana ? Ya da ilk heves fazla sıkarak kullanıyor olabilir misiniz 🙂

SCW - SeatClubWorld kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Herkese merhaba öncelikle, bende bi haftalık leon sahibiyim 🙂

Aracım 35.000km'de. Ancak aracın şehiriçi tüketiminin fazla olduğunu düşünüyorum. Sizin tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum.

E5, TEM harici şehriçinde klima açıkken 9-9.5litreleri görüyor aracım. Tam depo 550km yapabildim şehiriçi. Sizin araçlarda durumlar nasıldır?

IMG_1534.JPG
Bende ateca kullanıyorum aracı eşim ve ben kullanıyoruz aynı yolda 1 litre eşimden daha az yaktırıyorum kullanma durumu ve araca alışmak önemlidir

•Sticker isteği için özelden mesaj yazınız

Hocam merhaba ben de 2015 st 1.6tdi dsg kullanıyorum, Bursa’da az trafik klima ve normal kullanımla 6.2lt/100km ortalamam var. Siz çok mu trafiktesiniz biraz fazla geldi bana ? Ya da ilk heves fazla sıkarak kullanıyor olabilir misiniz 🙂

SCW - SeatClubWorld kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Valla hocam sıkmadan sakin kullanmaya çalışıyorum, senin değerler gayet iyiymiş.

Bu mesaj SCW - SeatClubWorld mobil uygulaması ile gönderilmiştir.

Bende de aynı araç var.Babamda Corolla var mesela onun çok az değişir ortalama tüketim.Ama Leonda çok hızlı değişiyor.Şehir içinde birden fazla etkene bağlı değişiyor durum.Dün akşam sahil yolunda 3.8'ü gördüm mesela fakat bazı zamanlar araç ile ilk harekette 10'u bile geçiyor.Genel olarak şehir içi 6-7 arası.Sürekli 9 civarında mı kalıyor sizin yoksa bir süreliğine mi?Bir süreliğine ise normal bir durum.

Bende de aynı araç var.Babamda Corolla var mesela onun çok az değişir ortalama tüketim.Ama Leonda çok hızlı değişiyor.Şehir içinde birden fazla etkene bağlı değişiyor durum.Dün akşam sahil yolunda 3.8'ü gördüm mesela fakat bazı zamanlar araç ile ilk harekette 10'u bile geçiyor.Genel olarak şehir içi 6-7 arası.Sürekli 9 civarında mı kalıyor sizin yoksa bir süreliğine mi?Bir süreliğine ise normal bir durum.

Sürekli o civarlarda, 850kmlik ortalamam 8.4lerde. Çeyrek depo ile menzilde 120km gösteriyor.

Bu arada jant lastik ölçüsü nedir sende? Bende 18 jant var, bide replikaymış sanırım. O çok etkiler mi sence?

ben manuel FR ile bile o düzeylerde değilim, 2500km ortalamam 7.0, istanbul şehir içi gündelik işe gidip gelen her gün en az 60km yapan bir araç.
radyodan yol bilgisayarına girdiğinizde ecotrainer geliyor mu? geliyorsa onu kullanmayı deneyin, fazla yaktırdığınız yerlerde uyarır araç sizi.

39,145Konu
763,892Mesajlar
21,924Kullanıcılar
korcanSon üye
Geri
Üst Alt