Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

2016 TOLEDO YAĞMUR VE IŞIK SENSÖRÜ HK

CEV61

Kayıtlı Üye
Katılım
19 Şub 2014
Mesajlar
33
Yaş
33
Arkadaslar merhaba. 2016 style toledo aracımda bulunan 8U0.955.559 kodlu nem sönsörünü çıkartıp 5Q0.955.559 kodlu ışık ve yağmur sensörünü uyguladık (far anahtarı ile birlikte) .tabi bu işlemleri ben değil wv uyguulması kodlaması vs yapan bi usta yaptı. aracın far sensörü stabil bir şekilde çalışıyor fakat yağmur sesnsörü ne yapacağını bilmeden deli gibi çalışıyor.
Bazen en ufak yağmur damlasında anında tepki verip 5/6 kez çalışıp duruyor bazen hiç durmuyor bazen hiç çalışmıyor yağmurun şiddeti artsada normal bir şekilde çalışıyor. Ustanında ilk seat yada daha doğrusu ilk toledo macerası olduğu için o da bende çok anlayamadık neden böyle olduğunu.Bu araçda hangi sensörü kullansam tam verim alabilirim acaba?
 
Sensörden çok girilen parametreler ile ilgili bir durum olabilir. Aynı durum Yeti'lerde de oluyordu, yağmur sensörü ya hiç çalışmıyordu ya da çılgın atıyordu. Uygulama yapan farklı yerlerden de görüş alabilirsiniz. Ya da fabrikasyon olarak yağmur sensörlü gelen toledo bulabilirseniz ustanızla iki araç arasındaki parça ve parametreleri kıyaslayabilirsiniz.
 
anladım hocam. rapidlerde kullanılan sensörrden sipariş verdim gelince onu takıp denicem.olmazsa dediğiniz gibi kodlama ile alakalı bi durum olabilir.
 
Geri
Üst Alt