s.a iyi forumlar.
2016 seat ibiza 1.2 tsi sol stop lambam alt kısımdan biraz kırıldı tamamen değişiyormuş herhalde böyle durumlarda.
Uygun çıkma da olabilir bulabileceğim bir yer veya satan varmıdır acaba?
İst içi
Bostancı sanayide farcı altan varmış. Önceden araştırmıştım işinde çok iyi olduğunu söylüyorlar. Far ve gösterge camlarını orijinal gibi yeniden yapıyor. Aşağıdaki linkte yaptığı uygulamaları paylaşmış.s.a iyi forumlar.
2016 seat ibiza 1.2 tsi sol stop lambam alt kısımdan biraz kırıldı tamamen değişiyormuş herhalde böyle durumlarda.
Uygun çıkma da olabilir bulabileceğim bir yer veya satan varmıdır acaba?
İst içi
çok teşekkürler walla aradım getir bakalım yaparız dedi. eğer yapılabilirse çok iyi olur stop lambaların fiyatları uçmuş resmen.Bostancı sanayide farcı altan varmış. Önceden araştırmıştım işinde çok iyi olduğunu söylüyorlar. Far ve gösterge camlarını orijinal gibi yeniden yapıyor. Aşağıdaki linkte yaptığı uygulamaları paylaşmış.
https://fartemizligi.net/hizmetlerimiz/stop-tamiri/
Rica ederim. Eğer yaptırırsanız sonucu paylaşır mısınız? Başkaları için de faydalı olur.çok teşekkürler walla aradım getir bakalım yaparız dedi. eğer yapılabilirse çok iyi olur stop lambaların fiyatları uçmuş resmen.
çok teşekkürler walla aradım getir bakalım yaparız dedi. eğer yapılabilirse çok iyi olur stop lambaların fiyatları uçmuş resmen.
Bahsettiğim usta, kırık far, gösterge camı veya stop lambasının kalıbını çıkararak yeniden plastik cam yapıyor diye biliyorum. Belli marka malzeme satmıyor, tamir ediyor.Ne kadara yapıyor ve hangi marka stop kullanıyor bilgisini de paylaşır mısınız ?
Bu mesaj SCW - SeatClubWorld mobil uygulaması ile gönderilmiştir.