Servis resimdeki parçayı mı takacak yoksa lip mi takıyorEkli dosyayı görüntüle 12128 Herkese iyi geceler 🙂 Bir arkadaşım karlık taktırmak istiyor. Seat bayinden 180₺ fiyat vermişler. İstanbul'da bildiğiniz daha uyguna takan yerler varsa bilgi verebilir misiniz? Şimdiden teşekkürler 🙂
Resimde gözüken parçalr gibi olacak. Aslında ben ğek begenmedım işte ama arkadası ıkna edemedım 🙂Servis resimdeki parçayı mı takacak yoksa lip mi takıyor
Bu eki adanada yaptıran bir araç gördüm gayet güzel durur ama yaptırınca
kurye ile elden teslime verildi
Bence kesinlikle lip zaten benim kırımızıya siyah lip taktırcam kısmet olursa 🙂 karlık ne kadara takıyorlar fiyat bilgisi var mı ?Bende karlık mı lip mi arasında kaldım ama lip taktırmaya karar verdim lip için montajı herşeyi dahil 100 tl ye anlaştım şimdi gidip taktırmak kaldı..
LG-H960 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
apaçiye cevirmeyin derim..günümüz şartları değişti artık cok konforlu orjınalliği bozmayan sade tasarımlarda yapılabiliyor 🙂Resimde gözüken parçalr gibi olacak. Aslında ben ğek begenmedım işte ama arkadası ıkna edemedım 🙂
Kendisi tam bir apaci 😀 engel olamıyorum 🙂apaçiye cevirmeyin derim..günümüz şartları değişti artık cok konforlu orjınalliği bozmayan sade tasarımlarda yapılabiliyor 🙂