Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

2014 seat ibiza 1.4

gurhan1106

Kayıtlı Üye
Katılım
20 Ocak 2020
Mesajlar
5
Yaş
38
2014 seat ibiza 1.4 aracım. 20 gün çalışmadı. Durduğu yerde çalışmadığı halde devirdaim pompası patladı. Pompayı değiştirdim.usta radyatörde sıkıntı olduğunu söyledi. Onu da değiştirdik. Arkasından sıcak suyu genleşme tankının tahliye kısmından atmaya başladı. Bu seferde genleşme tankı ve termostatı değiştirdim. Conta ile ilgili kafamda hep şüphe vardı. Hangi ustaya götürsem conta da hiçbirşey yok. Sağlam bir sıkıntısı yok diyorlar. Şimdi herşey değişmesine ragmen radyatörde değişmesine ragmen hala radyatörün altından su akıtıyor. Araç hareket halinde iken değil, durunca suyu salmaya başlıyor. Başına gelen yardımcı olabilecek birisini arıyorum. Acil yardım. Parçalamak üzereyim arabayı böyle giderse.
 
Vakum testi yapıldı mı radyatöre? Sızdırma varsa iyi oturmamış bir conta, yırtık/çatlak bir hortum vs vardır. Yeni takılan radyatör patlak da olabilir, daha önce bir tanıdığımın başına gelmişti, BMW yetkili servisinin sattığı radyatör delik çıkmıştı. Soğutma sıvısı boşaltılıp kaçak testi yaptırmadıysanız onu bir yaptırın bence.

Bir de damlayan suyun klimanın su tahliyesi olmadığından eminsiniz değil mi?
 
Geri
Üst Alt