2014 Leon 1.6TDI manuel periyodik bakım yeri öneri

itasdemir

Kayıtlı Üye
29ddba391f581232edd8f1871e8f40a8.jpg

Merhaba,
2 ay önce almış olduğum 2014 model leonum 45bin km ye yaklaştı. Garantisi devam etmediği için yetkili servis dışında uygun ama temiz bakım yaptırabileceğim yer aramaktayım. İstanbul- kartal civarındayım. Anadolu yakasında önerebileceğiniz yerler varmı?

Bu mesaj SCW - SeatClubWorld mobil uygulaması ile gönderilmiştir.

29ddba391f581232edd8f1871e8f40a8.jpg

Merhaba,
2 ay önce almış olduğum 2014 model leonum 45bin km ye yaklaştı. Garantisi devam etmediği için yetkili servis dışında uygun ama temiz bakım yaptırabileceğim yer aramaktayım. İstanbul- kartal civarındayım. Anadolu yakasında önerebileceğiniz yerler varmı?

Bu mesaj SCW - SeatClubWorld mobil uygulaması ile gönderilmiştir.
Gebzeye gel burada çok iyi bir ustamız var ayrıca uygun fiyattan malzeme alınabilecek parçacımız da var
Uzak dersen pendik tarafında bir usta var marmara eğitime çıkarken sağda doğuştan çıkma ustalar

SM-J710FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gebze uzak kalabalir bana , ama yinede iletişim kurabileceğim yer ismi yada bir numara verebilir misiniz?(gebze ve pendik için)

SCW - SeatClubWorld kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

a6d453a91b31f2e3f3b8e25388a49b1b.jpg

bende mehmet beyin tavsiyesi ile gittim. Hem çok güzel ilgilendi, hem de araç hakkında ne varsa anlattı. Üstelik çok uygun fiyata halletti. Tavsiye ederim.

Teşekkür ederim hüseyin bey uğrayıp bakacağım. Leon araçlarda farklı bir yağ kullanıldığını duymuştum bir arkadaşımdan. Bu konu doğrumudur ?

SCW - SeatClubWorld kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ben şöyle aktarayım. Aracımı 1 ay önce aldım. Benden önceki sahibi ise bakımını doguş otoda yaptırmış. Ustam değişecek parçaları araçtan ne çıktıysa aynısını taktı. Yağ konusu ise yağ kapağının üzerinde castrol amblemi vardı oda castrol magnetec koydu. Bendenibiza olduğundan leon hakkında malesef bilgim yok.

39,145Konu
763,892Mesajlar
21,926Kullanıcılar
BlacklockSon üye
Geri
Üst Alt