Tüm ekipmanları var mı ona bakmak lazım eğer full tesisat ise tampon çok iyi fiyatArkadaşlar merhaba ,
Kartal’da bir dükkanda 2013 FR Ön tampon buldum orjinal çıkma takmasıyla falan filan 700 tl dedi sizce fiyatı nasıl ? Benim aracım dizel uyum sağlar mı sizce ? Takan arkadaşlar var mı ?
Arkadaşlar merhaba ,
Kartal’da bir dükkanda 2013 FR Ön tampon buldum orjinal çıkma takmasıyla falan filan 700 tl dedi sizce fiyatı nasıl ? Benim aracım dizel uyum sağlar mı sizce ? Takan arkadaşlar var mı ?
Fiyat uygun fakat herkesin dediği gibi dolu olması gerekli ızgaraları sisleri bağlantı braketleriArkadaşlar merhaba ,
Izgaraları o fiyat tutuyor zaten yani boş alırsan bir o kadar da ızgara için vereceksin ekstra sis ve sis braketleri de girince sana maliyeti 2bin i bulurSanırım dolu değildir herhalde bilgilendirme için teşekkür ederim
Izgaraları o fiyat tutuyor zaten yani boş alırsan bir o kadar da ızgara için vereceksin ekstra sis ve sis braketleri de girince sana maliyeti 2bin i bulur