2013+ FR Ön Tampon

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Furkannn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Furkannn

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar merhaba ,

Kartal’da bir dükkanda 2013 FR Ön tampon buldum orjinal çıkma takmasıyla falan filan 700 tl dedi sizce fiyatı nasıl ? Benim aracım dizel uyum sağlar mı sizce ? Takan arkadaşlar var mı ?

Arkadaşlar merhaba ,

Kartal’da bir dükkanda 2013 FR Ön tampon buldum orjinal çıkma takmasıyla falan filan 700 tl dedi sizce fiyatı nasıl ? Benim aracım dizel uyum sağlar mı sizce ? Takan arkadaşlar var mı ?
Tüm ekipmanları var mı ona bakmak lazım eğer full tesisat ise tampon çok iyi fiyat

Arkadaşlar merhaba ,

Arkadaşın dediği gibi tampon doluysa fiyat iyi. Ben de aşağı yukarı o fiyata aldım.

Arkadaşlar merhaba ,

Fiyat uygun fakat herkesin dediği gibi dolu olması gerekli ızgaraları sisleri bağlantı braketleri

Sanırım dolu değildir herhalde bilgilendirme için teşekkür ederim

39,145Konu
763,892Mesajlar
21,926Kullanıcılar
BlacklockSon üye
Geri
Üst Alt