Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2.0 tdı dsg style paketin fiyatı en son 70.000tlydi. şayet toledo bu kasada gelirse birde 1.6 tdı gelirse ilk müşterisi kesin ve kesin ben olacağım. ya chevrolet epica yada yeni toledo alacağım.
umut seat da arabanın içinden anlamıyo bence çok vasat yapıyolar mesela ibizanın içi polo gibi olsaydı kimse poloya bakmazdı bence...ibizanın içi daha da güzel olmalıydı leonun da içini çoğu insan beğenmiyor iç tasarımda vasatız audi çakması daha iyi bence özellikle kapıların döşemelerinde ama mesela yeni leonun a3 e de benzemesini iç mekan olarak istemezdim doğrusu çünkü o da iğrenç🙁
anlamadığından değil tam olarak söylediğin sebepten işte kimse poloya bakmazdı 😉 stratejileri böyle zaten ortak firmalar olduğu için, örneğin polo'da da türkiye'ye 1.2 tsi motor gelmiyor, sırf bu yüzden ibiza tercih ettim mesela
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren sitemiz 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Hukuka, mevzuata veya telif haklarına aykırı olduğunu düşündüğünüz içerikleri lütfen iletişim kısmından veya [email protected] mail adresimiz üzerinden bizlere ulaşarak bildiriniz.
18 Yıllık Yayın Hayatımıza Son Veriyoruz!
Bunca zaman bizimle olan, destek veren ve emeği geçen herkese sonsuz teşekkür ediyoruz.
SeatClubWord.Com Yönetimi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.