ne olursa olsun benzinli arabalarla aram iyi değildir😀 fakat gerçekten guzel bir tercihte bulunmuşsunuz. range rover ile kıyaslamaya devam etmek isterseniz sizin bileceğiniz birşey fakat benden tavsiye vazgeçin yoksa kendi kendinizi arabadan soğutursunuz. araba yeni olduğu için şimdi yeni keşifler olacağı için araba cazip ama bir sure sora bu kıyaslamardan dolaayı ya range roverın gözunu sevim be demeye başlayacaksınız. ama ne olursa olsun aracınız çok guzel. butcemiz yetişmedi yetişseydi kardeşime sizin arabanızdan alacaktık. butçe musait olmadığı için punto evo aldık.
bu arada arkadaşlar ses izolasyonuna bu kadar neden takıldığınızı anlayamadım. bende altea xl var 1.6 tdı motorun sesi,yolun sesi,yağışlı havalarda suyun sesi,bozuk yola girdiğimde tıkırtı tukurtu, kuru havalarda lastik sesi hiç yok sanki altımda lastik yok araba havada gidiyor. ben hayet memnunum. hatta leondan sora bu araba bana x5 gibi geliyor. hatta babama göre bu araba x5den daha konforlu ve sessizmiş. ( babamda 2006 model spor pack. 3.0d X5 vardı. ) aynı şeyi bende söyleyebilirim. bu arabaya 2008 1.9 tdı leondan geçtim ve leona göre oldukça başarılı.he bir eksisi var o da 1.6tonluk dev için 1.6 tdı kullanmaları. motor biraz kuçuk geliyor arabaya.
valla kim nederse desin bu benim 5. seatım ne ilk 5 olcak nede son 5 bundan sonra mumkun olduğunca seat almaya devam edecem. kısmetse zaten altea xl den sonra 2.0 tdı dsg freetrack4 alacam kendime.