2011 leon motor sesi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hmzkc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

hmzkc

Kayıtlı Üye
Herkese selamlar. Aracım ın sesi bir aydır biraz farklı özellikle ilk çalıştığında vvvrrrrrrnnnnn diye bir ses geliyor birkaç saniyede kesiliyor. Rolantide de sesi son zamanda biraz farklı. Triger zinciri değişecek dedi saniyedeki usta. Başka bir arkadaşın başına geldi mi kronikmiş sanırım. Geçen sene aldığım arkadaş değiştirdim demişti bu kadar kısa sürede 2.kez triger istemesi tuhaf değil mi? Henüz 90.000 de

Herkese selamlar. Aracım ın sesi bir aydır biraz farklı özellikle ilk çalıştığında vvvrrrrrrnnnnn diye bir ses geliyor birkaç saniyede kesiliyor. Rolantide de sesi son zamanda biraz farklı. Triger zinciri değişecek dedi saniyedeki usta. Başka bir arkadaşın başına geldi mi kronikmiş sanırım. Geçen sene aldığım arkadaş değiştirdim demişti bu kadar kısa sürede 2.kez triger istemesi tuhaf değil mi? Henüz 90.000 de
Aracın zincirle beraber zamanlayıcı değişmesi gerekli sadece zincirle ses kesilmez...

Bu işi bursada en iyi halledebileceğimiz yer neresi acaba? Bir forumda zincirin küçültülmesi ile sorunun giderildiğini okumuştum. Doğru mudur?

39,143Konu
763,882Mesajlar
21,921Kullanıcılar
fireman2603Son üye
Geri
Üst Alt