Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

2009 model makyajlı kasa Seat Leon LPG 924221191

goggo

Kayıtlı Üye
Katılım
10 Ağu 2013
Mesajlar
38
Yaş
37
IMG_7415.JPG

SEAT LEON 2009 MODEL MAKYAJLI 1.6 STYLANCE HATCHBACK SIRALI SİSTEM LPG MANUEL VİTES 152.000 KM 102 HP Şase no: VSSZZZ1PZ9R508685 Motor no: BSE822387 MUAYENE GEÇERLİLİK TARİHİ: 2023




2013'ten itibaren bende olan araç üzerinde kendi enjektörlerinden kaliteli olan HANA marka LPG enjektörleri kullanılmıştır. Bu enjektörler sıradan valtek enjektörlere göre daha verimli ve sessiz çalışarak, yüksek veya alçak devirlerde benzin performansında kullanım sunmaktadır. 2021 yılı itibariyle 40 litre LPG ile 500 km üzerinde şehir dışı gitmektedir. Bu rakam şehir içi 400 km civarlarında gezmektedir. LPG tankı 40 litrelik simit tank şeklinde stepne yerine gizlenmiştir.

İlgili tarihten itibaren LPG, periyodik ve ağır bakımları düzenli olarak yapılarak faturaları saklanmıştır. Periyodik bakım 15.000 km beklenmeden her sene yapılmıştır. LPG filtreleri 10.000 km de değiştirilmiştir. CASTROL, MOTUL ve LIQUİ MOLY motor yağları ile BOSCH orijinal yedek parçalar tercih edilmiştir. Sürekli olarak Bp kurşunsuz benzin ile bp lpg kullanılmıştır.

ContiPremiumContact™ 2 lastikleri üzerinde. HASAR KAYDI, DEĞİŞEN, VS BULUNMAMAKTADIR. Makyajlı kasada göğüs eski kasaya göre farklı tasarlanmıştır. Aile aracı olarak temiz ve titiz kullanılmış kondisyonu muhteşem bir araç.

Cruise Control hız sabitleme, yöne duyarlı sis lambaları, katlanır ısıtmalı aynalar, lazer arka sis l Lambası, yazlık halı paspas ve kışlık kauçuk paspasları, yedek lastik stepne, yedek anahtar ile kitapçıkları ve bagaj çantası mevcut olup kapalı garajında muhafaza edilmiştir.

Orijinal ilk aküsü Tudor 2015 yılında Varta ile değişti, üçüncü aküsü Ocak 2020 de Varta akü ile değiştirildi. Triger kayış ve Seti 100.000 km de değiştirilmiştir. Fabrikasındandan çıktığı sadelik ve şıklığında modifiye edilmemiş orijinaline sadık kalınmıştır.

Aracımın expertiz adı altında tüm parçalarına çizik atılmasına gönlüm razı olmadı, sürücü, yolcu yan koltuk ve perde airbagleri ile tüm kaporta parça kodları ve emniyet kemeri aktif gergi sistemini bizzat kendim kontrol ettim. Otomobilin kaportasını çizen hiçbir expertize güvenmeyiniz.

Yol sayacı araç aktif kullanıldığından her gün artmaktadır.
 
Hayırlı satışlar..


SCW - SeatClubWorld kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Geri
Üst Alt