2009+ Makyajlı Leon Öneri ve Bilgi Alabilir miyim?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Hezarfen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hezarfen

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar 3 yıldır kullandığım 2004 model Megane 2 yi bugün yarın sattım sayılır. Fransız genelinden haz etmememe rağmen almak zorunda kaldığım bir arabaydı.
Sonrasında deli gibi Makyajlı 2009 sonrası Leon bakıyorum. (iç tasarımdan dolayı)

Size soracağım birkaç küçük soru olacak.

1.2 Tsi
1.4 Tsi
ve 1.6 Style

Arasında çok büyük performans farkı var mıdır? 1.2 alsam üzer mi?
Deneyimlerinize dayanarak güncel ortalama kullanımda ne kadar yakmaktdır?
Eğer özelliklerinde yazdığı gibi ortalama 33-34 kuruş (5-6 litre) civarı yakıyorsa lpg takmayabilirim
ama lpg uyumu nasıldır? yine de sorayım.

Bir de son olarak şu an makyajlı leon piyasasına baya hakim oldum.
Birkaç parça boyalı yine parça parça 10,000 tl ve altında hasar kaydı olan
makyajlı Seat Leonlar 35-45 arasında değişiyor.
Bu fiyatlar gerçek fiyatlar mıdır yani ortalama bahsettiğim gibi
110-140 bin km aralığında bir Leon'a mesela 38 verilir mi?

Cevaplar için şimdiden teşekkürler.

Arkadaşlar 3 yıldır kullandığım 2004 model Megane 2 yi bugün yarın sattım sayılır. Fransız genelinden haz etmememe rağmen almak zorunda kaldığım bir arabaydı.
Sonrasında deli gibi Makyajlı 2009 sonrası Leon bakıyorum. (iç tasarımdan dolayı)

1.2 Tsi
1.4 Tsi
ve 1.6 Style

Eğer özelliklerinde yazdığı gibi ortalama 33-34 kuruş (5-6 litre) civarı yakıyorsa lpg takmayabilirim

vallaha size şöyle bir öneride bulunabilirim, 2009 sonrası 35-45 aralığı büyük bir aralık, temiz iste mutlaka 40 üzeridir , 40ın altında ise kesinlikle sağlıklı bişey değildir.1.2 Tsi hariç diğer 1.6 styl ve 1.4 tsı Fr kullanmış biri olarak performans farkları tabikde net olarak var. 1.4 TSI keyif vericidir ama o fiyat aralığında bulabilir misiniz bilmiyorum.
110-140 bin aralığında leona para verilir mi derseniz , temiz kullanılmış olsun da Leon olsunculardanım.
Üniversite yıllarımdan beri Mini cooper astra Corsa golf kullanan birisi olarak Leon muhteşem bir araba diyebiliyorum.
Saygılar

1.2 Tsi
1.4 Tsi
ve 1.6 Style

Baktığınız araca göre ve temizliğine göre değişiyor fiyatlar ortalama sizin söylediğiniz fiyatlar 2009 a 45bin bana göre çok 5bin daha koyarak 2012 1.4 FR almak daha mantıklı tabi bu tamamen size bağlı bir durum
Yakıt konusu seat için kullanıcıya bağlı ister az yaktırırsınız ister km de 1tl bu tamamen sizin elinizde olan bir durum
Genel olarak 8-10 arası değerler de kullanıyor arkadaşlar

DUYURU - SeatClubWorld.Com - Sticker Talep Konusu (ÜCRETSİZ) | SCW - Seat Club World - Seat, Seat Forum Türkiye

İletişim ve sticker için profilim de numaram var isteyen oradan da ulaşabilir

vallaha size şöyle bir öneride bulunabilirim, 2009 sonrası 35-45 aralığı büyük bir aralık, temiz iste mutlaka 40 üzeridir , 40ın altında ise kesinlikle sağlıklı bişey değildir.1.2 Tsi hariç diğer 1.6 styl ve 1.4 tsı Fr kullanmış biri olarak performans farkları tabikde net olarak var. 1.4 TSI keyif vericidir ama o fiyat aralığında bulabilir misiniz bilmiyorum.
110-140 bin aralığında leona para verilir mi derseniz , temiz kullanılmış olsun da Leon olsunculardanım.
Üniversite yıllarımdan beri Mini cooper astra Corsa golf kullanan birisi olarak Leon muhteşem bir araba diyebiliyorum.
Saygılar
Dedigin gibi makyajli ve temizleri 40 ve üzerinde ama piyasayi kovaliyorum su an. Kazasiz full servis bakimli 1.4 tsi buldum pazarlik falan 39 hatta asagisina cekmeye calisacagiz. Bana biraz uzakta ama bugun yarin atlayip ucaga bakmaya gidecegim.

Bu mesaj SCW - SeatClubWorld mobil uygulaması ile gönderilmiştir.

39,143Konu
763,883Mesajlar
21,922Kullanıcılar
tekipa55Son üye
Geri
Üst Alt