Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

2009 1.4 tsı beyaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
anladım çok haklısın bende o sekılde dusundum zaten...
yaa zaten bu rakamlara satmam delılık olur ozaman...
bakalım hayırlısı...
 
valla arkadaşlar ben eski TSI aracıma 12.000 TL harcamıştım ama 29.500 TL ye satıldı galeriye :mad: tabiki biraz ahmaklıkda vardı işin içinde. Benim gözümde max. eder fiyatı 34.000 TL bu fiyata değerlendirebilirsiniz. Hayırlı satışlar bu arada.
 
bu aksesuar olayı alırken para satarken kimsenin gözüne gelmiyor malesef..
 
Sonradan taktırdığın aksesuarları ayrı olarak satışa çıkarsan belki daha çok kar yaparsın gibi geliyor bana..Bu şekilde aracın üstünde hiç değeri yok aksesuarların..En azından ayrı satılığa çıkar daha mantıklı...
 
nıye satıyosun abı ya
 
selam arkadaşlar bende yeni katıldım, geçen hafta 2009 Leon 1.4 TSI style aldım 13000 de maşallah tertemiz 101 nokta servise baktırdım bu arada bilginiz olsun VW 250 TL SEAt 120 TL alıyor 33,000 TL ye aldım araçı ama fabrikadan çıktığı gibi hatta koltuklarda poşetleri duruyor :) bu arada Volkan Bey arabanız maşallah süper olmuş benimde kafamdan geçen hali...
 
teşekkür ederim siz de aracinizi kazasiz belasiz iyi günlerde kullanın
 
bu zamanda satmak çok mantıklı değil aracında gayet temiz ve güzel tabi sen bilirsin ama satarsan pişman olabilirsin:eek:key:
 
rahat rahat satmak için hiç bişey yaptırmayacan arabaya stok halde binecen, benzini koy bakımını yaptır gerisi hikaye.
 
rahat rahat satmak için hiç bişey yaptırmayacan arabaya stok halde binecen, benzini koy bakımını yaptır gerisi hikaye.

aynen abi, ayrıca rahat rahat arabanı kullanabilmek için de stok halde binceksin bu memlekette
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt