2008 Honda City 1.4 elite otomatik ??

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan cgty18
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cgty18

Kayıtlı Üye
2001 model golf4 manuel aracımız var, ve yakın bir tanıdıgımız aracını satıyori arac: HOnda City 1.4 elite otomatik, 17.000 de, arac cok temiz ..

fiyat konusunu konusmadik, suan bilmek istedigim ,

BU arac nasildir ? otomatik olusu nasildir ? yanı golf4 ü satıp bu aracı almak mantiklimidir?

kendi aracımızzdan memnunuz,ama cok engin ve artık yaslandi, onumuzede boyle kelepir bir arac cıkınca, acaba alsakmi dedik ?

yorumlarınız ve yardımlarnızı bekliyorum..

Hiç Kıpraşma Bence Aracın zaten güzel ve bitmek tükenmek bilmeyen bir hitler motoru var ve efsane kasa değmez derim😱key:

city inin şanzumanı iyidir bi sıkıntı yaşatmaz ama geri kalan hiçbişeyi golf e benzemez
bide alsan alınmaz satsan satılamz bi piyasası var malesef.
honda bayileri bile satarken tavsiye etmedikleri bi araç
golf iyidir iyi . sorun çıkartmıyosa golf e devam derim.

yok illa golfu satacağım dersen haber ver bizede golf 4 lağzım...

arbanın motorunu hızını alınıp alınmamasını bi kenara bırak o şekilde bi arabayı hayatta golf'le değişmem city'yi yolda gorunce kufur edıyorum para mı verılır bu arabaya dıye 😀
''

Arkadaslar hani lastikleri biraz iceride camurluktan o kasadan bahsediliyorsa simdiya kadar hatta bundan sonra bile honda oyle bir hata asla yapmayacaktir o nasil dizayn yahu oyle hersey marka degil yahu sirf honda diye alinacaksa bence hataaaa. Hemde golf un yerine buyuk hataa tabii bu benim fikrİm

39,142Konu
763,881Mesajlar
21,920Kullanıcılar
berat.soylu_Son üye
Geri
Üst Alt