Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

2006 seat ibiza s-rider satılık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Merhaba arkadaşlar evet o özellik bende var fakat sonradan ilave edildi yalnız onu sökeceğim yeni alacağım ibiza'ya monte etmeyi düşünüyorum.
Zor birşeymi bilmem fakat bmw servisindeki arkadaşım bunu yapmıştı bilmem nasıl yaptı lakin sensörler kullanarak yaptığını biliyorum hız durumuna göre değişmiyor bunu yeni öğrendim ama illa istenirsede araca ilave yazılım yada ekstra devre yapılarak çözülüyor.Bana sorarsanız buna para veripte almayın bana bedavaya geldi :).Son olarak araca dün kolçak aldım karbon fiber kaplamada uyğuladım.Orjinal gibi oldu:)Aslında bu kadar el emeği harcadığım aracıda satmak hiç içime sinmiyor ne yalan söyleyeyim:(

xx
 
kolçağı nerden ve ne kadara aldım mesaj yollayabilir misin?
 
Mrb;
40lira Aksaraydan aldım.Aldığım yerin adını hatırlamıyorum ama oralarda rahat bulursunuz.Bu arada yakında yapmış olduğum bana göre güzel değişikleri yayınlayacağım detaylı fotoları orada göreceksiniz!.

xx
 
Güncel!
Bu aracı satıp bana stylance buluna dua ederim varsa bildiğiniz takasa her daim hazırım:)
Modifikasyonu bu araçta yapmak istemiyorum:rolleyes:
2007-tercihen 2008 stylance 1.4TDI arıyorum.
tşkler.

xx
 
http://www.sahibinden.com/search.php?b[search]=1-4-tdi-s-rider&c=7067

2008 stylance aradığımı çoğunuz biliyorsunuz.Takas düşünebilirim üzerine farkını vererek.Sadece scw için fiyatı 19000dir diğer türlü zaten fiyatı 19500 altında düşünmüyorum resimlerde gözükmeyen şeyler var dikiz aynaları kapı direkleri arka spoyler 3M karbon fiber kaplıdır.Aracın masrafı yoktur.Teşekkürler.

xx

Güncel fiyat ve ilan arkadaşlar.:)

xx
 
Hayırlı satışlar...Görkemin dediğine katılıyorum..Yeni kasa çıkınca,bizim kasalar artık eskidi ve değer kaybetmeye başladı...
 
Aracı satmaktan vazgeçtim zaten son haliyle bu aracı satamam:DTşkler ilginize.Kilit atabilirsiniz.

xx
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt