bsbgfth
Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar 2006 ibizam var. Bunların farlarını led veya xenon olarak aliexpresten getirteceğim. Fakat hangi şey olduklarını öğrenemedim. Galiba biri H7 biri H4 doğrumudur ? Yurtdışı siparişi geçeceğim için iade sıkıntı olacağı için kesin bilgi lazım.
Araç otomatik vites körüğü yırtıldı. Bu parçayı uygun oalrak nereden bulabilrim ? Bir yere sordum 165 TL dediler ve aşırı pahalı geldi. Sonuçta sadece plastik bir parça.
Bahsettiğim parça bu arkadaşlar.
Djital klimanın kullanımı hakkında yardımcı olabilirmisiniz ? Mesela ben sadece fanları veya motor sıcaklığını içeri vermek istiyorum. Normalde AC tuşuyla klimayı açabiliyruz fakat böyle bir tuş yok. Direk klima açılıyor.
Şimdiden hepinize teşekkür ederim.
Araç otomatik vites körüğü yırtıldı. Bu parçayı uygun oalrak nereden bulabilrim ? Bir yere sordum 165 TL dediler ve aşırı pahalı geldi. Sonuçta sadece plastik bir parça.
Bahsettiğim parça bu arkadaşlar.

Djital klimanın kullanımı hakkında yardımcı olabilirmisiniz ? Mesela ben sadece fanları veya motor sıcaklığını içeri vermek istiyorum. Normalde AC tuşuyla klimayı açabiliyruz fakat böyle bir tuş yok. Direk klima açılıyor.
Şimdiden hepinize teşekkür ederim.
Son düzenleme: